Delfio fanams suduotas skaudus smūgis

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/delf... 2021-10-16 22:50:00, skaitė 718, komentavo 6

Delfio fanams suduotas skaudus smūgis

Delfio srutose mėgstantys rašyti komentarus nuo šiol bus tiesiog išjungti. Nuo šiol Delfyje galioja vienintelė „tiesa“. Delfio šeimininkai nusprendė, kad jų skaitytojai privalo žinoti vienintelę tiesą ir dabar turės susitaikyti su naujomis „Delfio“ bendruomenės „taisyklėmis“.

„Reaguodama į situaciją Lietuvoje, Delfi stabdo galimybę komentuoti prie straipsnių apie skiepus nuo COVID-19“,- rašo svetimšaliams priklausantis portalas „Delfi“.

„Lietuvoje negerėjant pandeminei situacijai ir nemažėjant didele dalimi jos nulemtam visuomenės susipriešinimui, portalas Delfi.lt stabdo galimybę komentuoti prie portalo straipsnių ar vaizdo reportažų, kurie liečia su vakcinacija nuo koronaviruso susijusias temas. Artimiausių kelių mėnesių laikotarpiu, įgyvendinus portalo technologinius atnaujinimus, anoniminių komentarų Delfi.lt visai neliks – diskutuoti komentarų dalyje galės tik užsiregistravę vartotojai“, rašoma delfi.lt

Delfio šeimininkai nusprendė išjungti anoniminę informaciją, kuri gali pakenkti jų skleidžiamai „tiesai“. Tai, kas nesutampa su Delfio skleidžiama informacija, yra dezinformacija. Ir taškas.

Jurgis B.