Vokietijos Miunsterio mieste 10 263 paskiepyti susirgo, 39 pabuvoję viename vakarėlyje!

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-09-15 10:00:00, skaitė 630, komentavo 3

Vokietijos Miunsterio mieste 10 263 paskiepyti susirgo, 39 pabuvoję viename vakarėlyje!

 Lietuvos “galimybių paso“ analogas Vokietijoje yra 2G kontrolė, šiuo metu taikomas Badeno-Viurtembergo , Berlyno, Bavarijos, Reino krašto-Pfalco žemėse. Vokiškas 2G  neapima neskiepytų žmonių - net jei jų neigiamas koronos testas. Jis reiškia tik „paskiepytas arba pasveikęs“: tai reiškia, kad nevakcinuotiems žmonėms 2G taisyklė netaikoma. Net jei neigiamas „Corona“ testas , jie negali dalyvauti tam tikrose viešojo gyvenimo srityse pagal 2G reglamentą.

Po Miunsteryje vykusio 2G vakarėlio "Corona" užsikrėtusių žmonių skaičius smarkiai išaugo ir pasiekė 10 263 C-19 atvejus. Kalbama apie paskiepytųjų pandemiją Miunsteryje, o valdančiosios SPD partijos keliama C-19 panikos politika vadinama neatsakingu gąsdinimu, paremtu klaidingais duomenimis.

Įstaiga, kurioje įvyko minėtas vakarėlis, buvo pasak laikraščio "Rheinische Post" "pavyzdinė". Techninės priežiūros bendrovės teigimu, valstybės sertifikuota vėdinimo sistema čia viršija visus reikalavimus. Ir vis dėlto kažkas nutiko ne taip.

Užsikrėtė 39 iš 380 ten buvusių svečių.

Kvailų politikų kvaili išsisukinėjimai. 2G potvarkyje, pasirodo, nenumatytas svečių atsekamumas, todėl kitų galimai nukentėjusių paieška yra sudėtinga.

Žemės krizių štabo vadovas Wolfgangas Heueris aiškina: "Pagal tai, ką žinome iki šiol, klubas sudarė visas būtinas pagrindines sąlygas pagal NRW Corona apsaugos potvarkį." Taigi jis pripažįsta, kad šis potvarkis nėra labai geras. Ir tada jis nuramina, pateikdamas argumentą, kad „skiepijimas labai sumažina sunkių ligų riziką“.

Krizių komandos vadovas pamiršta, kad visi svečiai buvo 20-30 metų amžiaus. Kalbėti apie tai, kad vakarėlyje užsikrėtusiems asmenims "labai sumažėjo" sunkių ligos atvejų, yra tiesiog nesąmonė, nes sunkios ligos eigos tikimybė jau ir anksčiau buvo labai maža. Trumpai tariant, skiepai jiems mažai naudingi, teigiama portale Freiewelt.

PIŠistų vyriausybei ir beprotei A.Armonautei įvykiai Miunstryje turėtų būti perspėjimu, kuo pasibaigs žaidimai su „galimybių pasu“ Lietuvoje.

https://www.freiewelt.net/nachricht/party-in-muenster-pandemie-der-geimpften-10086286/