R. Juknevičienė dažnai pagalvoja apie Agnę ir puikų kitų bendražygių – Gabrieliaus, Ingridos – darbą

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/rjukn... 2021-09-15 10:12:00, skaitė 405, komentavo 1

R. Juknevičienė dažnai pagalvoja apie Agnę ir puikų kitų bendražygių – Gabrieliaus, Ingridos – darbą

R. Juknevičienė (kairėje).

Lietuvos interesus Europos Parlamente atstovaujanti Žmonių partijos narė Rasa Juknevičienė atkreipė dėmesį į ypač gerą Lietuvos vyriausybės ministrų darbo kokybę ir pranešė, kad „pas mus įprasta, kad valdžiai – arba blogi žodžiai, arba nieko“.

„O iš tiesų, tai geri žodžiai yra teisingas reikalas, jei tikrai tų gerų žodžių kas nors nusipelno“. - teigia R. Juknevičienė.

Pasak moters, ji dažnai pagalvoja apie Agnę.

„Dažnai pagalvoju apie Agnę. Kaip ji ištveria, kiek užgriuvo vien ant jos? Iš visų kampų dar vietinės barškuolės šnypščia. Net, atrodytų, visai savi (ačiū Dievui, visai pavieniai), kurių palaikymo labiausiai tikiesi, ir tie arogantišką žodį gerai išsimiegoję ir paatostogavę numeta…

Susitvarkyta gerai, todėl dalinuosi teisingais Ričardas Savukynas žodžiais. Jų, beje, verti ir kiti. Ypač - Ingrida, Gabrielius. Jei neišvardinsiu visų, tai tikrai nereiškia mažesnio vertinimo.

Aš labai didžiuojuosi savo bendražygiais. Myliu ir laikau kumščius už juos!
Nebijokim pasakyti gerą žodį. Tai vienintelis ginklas prieš piktųjų kartuves ir kitas beprotybes“, - visuomeniniuose tinkluose parašė R. Juknevičienė ir paragino paskaityti žemiau esančią analitinę analizę.