Aurimas Guoga: Tai, kad visiems nesiskiepijusiems neleis dirbti, yra blefas

Autorius: Aurimo Guogos Facebook įrašas Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-08-01 14:21:00, skaitė 639, komentavo 8

Aurimas Guoga: Tai, kad visiems nesiskiepijusiems neleis dirbti, yra blefas

Šimoni sugalvojo kad privalomai turi skiepytis paklausiausių profesijų atstovai - gydytojai, mokytojai, slaugytojai ir t.t. Pavyzdžiui, kaip jums sumanymas išmėtyti iš darbo nesiskiepijančius pasieniečius?

Šių profesijų darbuotojų ir taip nepaprastai trūksta. Nežinau kaip dėl mokytojų, tačiau gydytojai be vargo įsitaisys užsienyje - ir dar visai kitą algą gaus. Verslininkai jau prakalbo, kad padavėjai ir barmenai nueis dirbti pas tuos, kurie į privalomą skiepijimą pažiūrės pro pirštus.

Žodžiu, ir ši leftistų iniciatyva žlugs. Žlunga viskas prie ko prisiliečia, tai kodėl čia turėtų būti išimtis? Tuo tarpu jei žmogus turi paklausią profesiją ir - dar svarbiau - nusiteikęs kurti o ne griauti, tokie žmonės turėdavo darbo ir nebadavo prie bet kokios valdžios.

Iki šiol smarkiai išlošė tie, kurie nepaisė valdžios nurodymų dėl koronės. Esu to puikus pavyzdys. Ir toliau išloš tie, kurie į koronacirką nesileis. Kaip pamenate, rekomendavau nuo šios valdžios laikytis kuo atokiau, o čia jie patys jus nuo savęs stumia.

Dar priminsiu, kad paskelbus kuoktservator karantin Lietuva buvo įsiveržusi į pasaulines lyderes pagal sergamumą koronavirusu. Tik kai sumažino propagandines apsukas šis pamažu nukrito į žemą lygį. Dabar, kai vėl užkėlė apsukas, sergamumas ėmė augti. Dėl to kaltina nesiskiepijančius, tačiau iš tiesų ta propagandinė isterija ir yra pagrindinė sergamumo paūmėjimų priežastis.