Po Baideno kalbos lietuviškieji JAV vasalai liko šoke

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/po-b... 2021-06-18 06:25:00, skaitė 880, komentavo 4

Po Baideno kalbos lietuviškieji JAV vasalai liko šoke

Džo Baidenas po Ženevoje įvykusio susitikimo su Vladimiru Putinu teigė, kad „nebuvo taip, kad mes nesutartume dėl Baltarusijos. Tik turime skirtingą supratimą kaip tai pasiekti“. Šitokie Džo pasisakymai mūsų vasalams užčiaupė burnas ir visas organizuotas teatras prieš Baltarusiją pavirto į nieką…

Baidenas ne kartą minėjo, kad Rusija nėra priešas. Jis teigė, kad abejoja naujo Šaltojo karo scenarijumi tarp Rusijos ir JAV. Baidenas užsiminė, kad yra gana „optimistiškas santykių su Rusija atžvilgiu“. „Tai bus testas. Tikrai nestoviu čia ir neteigiu, kad viskas stebuklingai pasikeis. Tačiau manau, kad yra gera galimybė pagerinti santykius tarp dviejų šalių, nepaminant mūsų principų ir vertybių“.

Pasirodo, kad susitikus dviejų šalių vadovams, visa rusofobinė sistema gali vienu rankos mostelėjimu dingti. Tik, žinoma, to greičiausiai nebus. JAV yra be galo naudinga turėti lietuviškus vasalus, kurie su isterija ir malonumu skleidžia rusofobiją ir kursto neapykantą. Baltarusijos atžvilgiu Baideno išsakytos mintys rodo, kad Baltarusiją JAV tiesiog pralošė ir Baidenas tai viešai  pripažino.

Taip, jie stengėsi, net labai stengėsi. Pajungę savo lietuviškus ir lenkiškus vasalus, organizavo riaušes, perversmą ir netgi Aleksandro Lukašenkos nužudymą. Vladimiras Putinas šiuos faktus, greičiausiai, Džo Baidenui pateikė, todėl galima teigti, kad Baidenas šioje temoje padėjo tašką.

Kai pagalvoji… Be galo sunku būti JAV vasalu – juk nežinia kada šeimininkas ims ir eilinį kartą nusivalys į tave kojas, kaip nutiko ir šį kartą.

BV inf.