Gal migracijos krizė padės atsikratyti Tautos nekenčiamos liberal-satanistų valdžios?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-06-14 09:33:00, skaitė 902, komentavo 15

Gal migracijos krizė padės atsikratyti Tautos nekenčiamos liberal-satanistų valdžios?

Lietuvą valdantys jos griovėjai sulaukė naujo destabilizuojančio faktoriaus – nekontroliuojamo neteisėtų migrantų įsiveržimo. Iš Artimųjų Rytų į Baltarusiją atvykę „turistai“ žygiuoja pro kiaurą Lietuvos sieną link Vokietijos – vadinamos „migracijos magnetu“ ir „migrantų rojumi“. Didžioji jų dalis sulaikoma Lietuvos pasieniečių. ES politika yra skirta skatinti neteisėtą imigraciją. Briuselio liberal-satanistai, daro viską, kad į ES atvyktų kuo daugiau Afrikos ir Azijos imigrantų, kad „ateities europietis būtų mišrios rasės kiekybės žmogus – žydiško elito tarnas“. Briuselis vykdo „ES tėvo“ masono Kudenhove Kalergi priesakus. Kas nežino apie šimto metų senumo ES statybos planą, turi pasiskaityti K.Kalergi knygą „Praktinis idealizmas“.

Visos ES pasienio valstybės yra paliktos likimo valiai ir pačios mėgina tartis su kaimynais, kad stabdytų imigracijos srautus. Tam visada priešinasi Briuselis ir NVO, finansuojamos giluminės pasaulio vyriausybės, pasaulio pinigų šeimininkų. Ispanija tariasi su Maroku, Italija su Libija, o pati ES 2016 metais sudarė prastai veikiančią sutartį su Turkija ir ši dozuotai paleidžia migrantus į ES. Jų Turkija turi apie milijoną ir taip reketuoja ES.

Per Turkiją plūstančius migrantus ėmė stabdyti Vengrija. Ji, ES nepadedant, o tik priešinantis, migrantų srautą, kuris 2015 metais siekė 300000, 2018 metais sustabdė. Vengrai pastatė tvorą, o nelegalius migrantus izoliavimo pasienio užkardose. Tik būdami izoliuoti pasienyje nelegalai gali prašyti Vengrijos prieglobsčio. Tai, neva, pažeidžia žmogaus teises ir prieš Vengriją sorošinės NVO ir Briuselio liberal-satanistai pradėjo teismų maratoną (Apie tai žemiau.)

Per visiškai durną JAV ir Sorošo marionečių valdžią Lietuva tapo Baltarusijos griovėja Nr.1, o mes žinome, kad pagal 3 Niutono dėsnį veiksmas - lygus atoveiksmiui. Už savo politikierių kvailumą ir parsidavimą svetimiems, Lietuva gavo naują imigrantų srautą, turistinį, su turistinėmis vizomis. Kol kas iš Bagdado, bet net neabejoju, kad šiuo turizmu artimiausiu metu susidomės Afrikos valstybės. Kam joms, pavyzdžiui, maitinti savo kalinius, geriau juos eksportuoti į ES.

Susitarti su Baltarusija – Nausėdai ir Šimonytei neįveikiama misija. Šiuos ponus nušluos migrantų masė. Jokie Frontex, jokie Briuseliai jiems nepadės, nes niekam nepadeda. Vienintelis šansas – nestabdyti migrantų, leisti jiems keliauti į Vokietiją. Taip daro visos pietinės ES šalys, todėl šiais metais į Vokietiją jau atėjo apie 40000 prieglobsčio prašytojų.

Tvoros

Tvorelės, kurias stato Lietuva, nepadės. Izraelio siena Sinajaus pusiasalyje, per kur vyko Afrikos migracija, yra 11 metrų aukščio. Čia pateikiu Vengrijos ir Danijos sienų nuotraukas. Jos aukštesnės ir apraizgytos spygliuota viela. Danija melavo, kad jų siena apsaugai nuo šernų maro.

image.png
Pasienio tvoros: Lietuva, Izraelis (viršuje), Danija, Vengrija (apačioje)

Vengrijos pamokos. Teisingumo ministrė Varga: mes neleisime ES mūsų šantažuoti

Lietuvos „elitas“ žino vieną ES vertybę: laižyti iki paspringimo Briuselio tranų užpakalius, kad patekti prie jų lovio. Vengrijos elitas kitoks, jis išvijo lauk Sorošo institutą, kurį baigė mūsų Seimo iškrypėlis Raskevičius, atsitvėrė nuo migrantų siena, o juos uždarė stovyklose pasienyje, ten pagreitintai sprendžia apie prieglobsčio suteikimą, jį suteikia su retomis išimtimis) ir iš ten vykdo šių nelegalų deportavimą.

199637489_4489377121081209_280347870727680090_n.jpg

Vengrijos teisingumo ministre Judit Varga savo Facebook vakar parašė, kad „ES teismas įvykdė EP prašymą ir įpareigojo teisti mūsų veiksmus pažeidus teisės viršenybę pagreitintu būdu.

Mes jau senai žinom, kad liberalūs politikai Briuselyje negali pakęsti, kad yra valstybės narės, kurios tiki į suverenią, nepriklausomą naciją, atmetančią migraciją. Dabartinė procedūra taip pat yra pagrindiniu pavyzdžiu politiškai motyvuotos konceptualios procedūros prieš mus. Dėl to bus prarastas pasitikėjimas visu Europos bendradarbiavimu. Politinis šantažas neleitinas, Vengrija gins savo interesus Briuselyje ir Liuksemburgo teisme“.

02o-orban-orban-viktor-facebook-oldala-color-a.jpg

Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas Košut radijo penktadienio laidoje pasakė, kad "migracijos karas beldžiasi į kiekvieno europiečio duris, sausumos ir jūros keliu ir reikia uždaryti šias duris.

Praėjusiais metais buvo 10 tūkstančių bandymų kirsti nelegaliai siena, o šiais 38 tūkstančiai, todėl migracijos spaudimas stiprėja"

Orbano nuomone, migracija savo esme yra blogis, kad reikia padėti visiems gyventi savo gimtinėje.

Neadekvati Lietuvos valdžia Pabradėje stato palapinių miestelį... Protingi susitartų su Baltarusija, kitaip imigrantų sustabdyti neįmanoma.

Gal ir gerai, kad ši Tautos priešų valdžia nutarė susinaikinti?