STT veikla aiškiai apibrėžta – tai įrankis Lietuvos teritorijoje veikiančių politinių kriminalinių grupuočių rankose

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/stt-v... 2021-03-06 20:51:00, skaitė 462, komentavo 1

STT veikla aiškiai apibrėžta – tai įrankis Lietuvos teritorijoje veikiančių politinių kriminalinių grupuočių rankose

Kriminalinių politinių grupuočių statytunis, dabartinis STT direktorius Žydrūnas Bartkus (galvutė pažymėta violetiniu apskritimu). Nuuotr. STT

Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) skelbia, kad jos misija yra didinti antikorupcinį visuomenės sąmoningumą, skatinant savanorišką bei atsakingą visuomenės įsitraukimą į korupcijos netoleranciją ir mažinimą.

Tačiau realybėje, jau daugelį metų STT veikla aiškiai apibrėžta – tai įrankis Lietuvos teritorijoje veikiančių politinių kriminalinių grupuočių rankose, skirtas dangstyti stambius nusikaltimus bei padėti jiems dorotis su nepatinkančiais konkurentais.

STT vadovais paskiriami ištikimi toms politinėms kriminalinėms grupuotėms paslaugūs asmenys. Tokių asmenų užduotis yra nuolatos prieš visuomenę apsimetinėti idiotais. Šie veikėjai puikiai supranta ką daro – tarnauja prieš Lietuvos piliečius veikiančių politinių kriminalinių grupuočių interesams, vykdo tų grupuočių iškeltas nusikalstamas užduotis.

Daugiau susipažinti su STT kenkėjiška veikla prieš šalies piliečius galima šiose keliose iš daugelio ekspertai.eu publikacijose „STT informavo: jei nusikaltimus vykdė prokuratūra, nieko padaryti negalima“, „Žiūrėkite ir gėrėkitės, kokiais tempais ir kaip su korupcija kovoja Specialiųjų tyrimų tarnyba“ arba dar daugiau informacijos apie šią nusikaltėliams už mokesčių mokėtojų pinigus tarnaujančią kontorą rasite ekspertai.eu skiltyje Antimafijos skiltyje „Specialiosios tarnybos“.

O jūsų dėmesiui dar vienas šviežias STT „žygdarbis“, kurį pristato „Laisvo laikraščio“ redaktorius Aurimas Drižius publikacijoje „STT klounai: „Dėl aukščiausiame teisme dingusių dokumentų – ne visuomet yra tikslinga tokią veiką pripažinti nusikaltimu“.

„Kreipiausi į STT, nurodžiau, kad mano skundas aukščiausiajam teismui, pasirašytas saugiu elektroniniu parašu, ir išsiųstas dar pernai spalio mėnesį, šiame teisme prapuolė – teismo tarnautojai pripažino, kad niekaip neranda šio skundo.

Tada kreipiausi į STT dėl aukščiausiojo teismo teisėjų piktnaudžiavimo – nurodžiau, kad jie tiesiog matyt sunaikina tuos skundus, kurių nenori nagrinėti, arba už kuriuos negalima reikalauti kyšio.

Tie STT klounai man atrašė, kad tai, kad skundai dingo, nėra jokio nusikaltimo. Šitie artistai ant kiekvieno puslapio dar užklijavo lipduką: „Tikime laisve“. Matyt, kad patys raitosi iš juoko nuo savo sąmojo“, - pabandė nuspėti prieš Lietuvos visuomenę atvirai veikiančių STT klapčiukų nuotaikas A. Drižius.

stt8-07.png