Badys, kol mirsime? Mano kaimynas jau stacionare

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-03-02 20:46:00, skaitė 2095, komentavo 9

Badys, kol mirsime? Mano kaimynas jau stacionare

Vasario 25 d. mano kaimyną 80-metį Vaclovą N. skiepijo Pfizer/BioNTech „vakcina“, o jau 26 dieną sūnus Povilas jį nulydėjo su greitąja į ligoninę. Diagnozė – mikroinsultas. Dabar jis gydomas stacionare.

Šiandien sutikau kaimyno sūnų Povilą, kuris man papasakojo apie tėvo sveikatos būklę. Aš jam, savo ruožtu, papasakojau tai, ką prieš kelias dienas skelbė profesorius iš Vokietijos Sucharit Bhakdi.

Bhakdi papasakojo apie galimybę pavojingo gyvybei pašalinio efekto po skiepijimo BioNTech / Pfizer ir Moderna vakcinomis. Tai poveikis į kraujo krešėjimą. Profesoriaus žodžiais, minėtose vakcinose mRNR supakuotos į lipidines nano daleles. Jos įvedamos, ir milijardai tokių paketų patenka į kraujotakos sistemą. Dalis absorbuojama kraujo indų epitelio ląstelių, būtent ten, kur kraujas teka lėčiausiai: smulkiausiose kraujagyslėse, kapiliaruose. Visų pirma, smegenys, plaučiai, nugaros smegenys, skeleto raumenys ir širdis turi daugybe šių smulkiausių kraujo indų.

Limfocitai kileriai identifikuoja baltymų „šiukšles“, produkuojamas vakcinos paketų, kaip koronaviruso šiukšles ir žudo ląsteles, produkuojančias virusą. Šiuo atveju tai kraujo indų sienelės, kurios pažeidžiamos daugelyje vietų. Kaip remonto mechanizmas suveikia kraujo krešėjimas. Tai gali sukelti, kad kraujas krešės kapiliaruose. Pasekmė: oksigenizacija pažeisto organo, sutrikdyta kraujo krešulių.

„Dėl to jūs galite sunkiai susirgti, labai sunkiai susirgti! Jūs galite būti paralyžiuotas, galite apakti, gali ištikti infarktas, gali atsitikti viskas, ko norite,“ - pasakė Bhakdi.

JAV gydytojas įvertino kraujo analizės duomenis amžiaus grupėje iki 40 metų, kurie turėjo patekti į ligoninę dėl rimtų pašalinių efektų po koronaviruso vakcinacijos. Rezultatas: pas 50% buvo aptiktas ženklus kraujo krešėjimo padidėjimas. Todėl profesorius Bhakdi kviečia savo kolegas-medikus užsiimti šiuo klausimu ir kontroliuoti kraujo krešėjimo lygį pas vakcinuotus žmones. Be to, žmonės, mirę vakcinavimo nuo koronaviruso metu turi būti po mirties skrodžiami, kad nustatyti, ar yra organuose kraujo krešuliai.

Dabar mano kaimyno lauks dar vienas išbandymas, jis dar gaus antrą Pfizer genetinės „vakcinos“ dūrį, o vėliau ir trečią, ketvirtą...

Vasario 25 d. buvo pranešta, kad nepakaks dviejų Pfizer vakcinavimo seansų, reikės jau ir trečiojo.

Problema mRNR ir adenoviruso vakcinų yra ta, kad į žmogaus genomą integruojamas DNR fragmentas, jis koduoja vieną koronaviruso baltymą. Žmogaus imuninė sistema reaguoja būtent į jį, ne į visą virusą. Tai tarytum vieno namo elemento atpažinimas, bet ne viso namo. Virusas sparčiai mutuoja, tas blokas pasikeičia ir imuninė sistema jo nepažįsta. Ar to nežinojo genetinių vakcinų kūrėjai, buvo tokie kvaili?

Pfizer skelbia, kad vieno žmogaus vakcinavimas pabrangs 50%, nuo $40 už dvi dozes iki $60 už tris. 

Trečią dozę dar nepagamino, o „Deep Reset“ iniciatoriai jau praneša, kad cirkas trečia doze nesibaigs: bus jau ir ketvirta. Pfizer/BioNTech derina su reguliatoriais FDA (JAV) ir EMA (ЕS) galimybę atlikti klinikinius bandymus, kad įvertinti vakcinos variantą „su modifikuota mRNR seka“, pranešė korporacija.

Eksperimentai su žmonėmis tęsasi.
 

image.png

„Niurnbergo kodeksą“

Šiandien perkamos neištirtos ir sveikatai žalingos genetinės vakcinos, o piliečius valdžia per prievartą verčia (mokytojus, medikus) jomis skiepytis. Ar tai ne uždrausti fašistų metodai?

Nuorodos: