Vokiečių gydytojo ir statistiko Zacharias Fögen tyrimas: „po vakcinacijos penkis kartus daugiau sunkių susirgimo atvejų“

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-01-03 22:21:00, skaitė 1588, komentavo 3

Vokiečių gydytojo ir statistiko Zacharias Fögen tyrimas: „po vakcinacijos penkis kartus daugiau sunkių susirgimo atvejų“

Vokiečių Youtube-kanalas von EPOCH TIMES/Frontal+ sausio 2 dieną paskelbė video https://youtu.be/o5Pv1FHYGLI, kuriame pasakojama apie skiepijimo Pfizer/BioNtech vakcina pasekmes. Portale Pi-news rašoma, kad šis video gali būti Youtube kanalo pašalintas, todėl pateikia šio video siužeto turinio perpasakojimą.

Gydytojas ir statistikas iš Kassel išstudijavo 376 puslapių apimties „COVID-19 vakcinos saugumo ir efektyvumo“ protokolą, kurį Pfizer/BioNtech pateikė Amerikos vaistų agentūrai (FDA), kad ši patvirtintų vakciną. Po to jis paklausė:

Kodėl mes iš viso skiepijame?“

Dokumentai rodo, kad neskiepyti žmonės dažniau suserga COVID-19, tačiau mažiau nei 2,5 procento jų yra „sunkūs“. Priešingai, tarp paskiepytų asmenų sunkių susirgimų dalis sudaro 12,5 procentus. Tai reiškia, kad jei esate paskiepytas, tikimybė neužsikrėsti „Corona“ yra daug mažesnė, tačiau jei vis tiktai tai įvyks, pas jus penkis kartus didesnė tikimybė sirgti sunkiai.

Ypač rizikuoja jaunesni žmonės ir gaunantys antrą vakcinos dozę

Atskirai nuo protokolų paskelbtas „Papildomas priedas“, taip pat rodo, kad skiepijimas turėjo gyvybei pavojingą šalutinį poveikį 44 iš maždaug 44 000 tiriamųjų, kuriems reikėjo skubios medicininės intervencijos. Protokole taip pat teigiama, kad iki 84 procentų tiriamųjų parodė nepageidaujamas reakcijas į skiepijimą. Tai ypač būdinga jaunesniems žmonėms ir tiems, kuriems įšvirkšta antra vakcinos dozė. Šuo atveju buvo pranešta apie rimtus kasdienio gyvenimo sutrikimus.

Atsižvelgiant į bendrą 18 000 tyrimo dalyvių skaičių, vakcinacija apsaugojo 154 žmones, t. y. mažiau nei vieną procentą vakcinuotų asmenų. Jei taip pat atsižvelgiama į laukiamas vakcinacijos reakcijas, nereikia tikėtis, kad nuo skiepijimo įvyks palengvinimas sveikatos sistemai.

Pasak Fögen, yra tam tikrų įrodymų, kad vakcinacijos veiksmingumas sumažėja po dviejų mėnesių, kaip ir imunitetas po infekcijos tuo pačiu laikotarpiu. Jei visa tai yra taip, daugelio visiškai sveikų žmonių fizinei sveikatai skiepijimas pakenks ir bus beprasmiškai išleisti pinigai.

Kvėpavimo per kaukes tyrimas

Beje, Zacharias Fögen yra parašęs tyrimą, kad Kanzase, tose apskrityse, kur kaukių nešiojimas yra privalomas, stebimas padidėjimas mirtingumo nuo SARS-COV-2 infekcijų. Fögen šiuo metu renka aukas, kad galėtų paskelbti tyrimą.