Rusijos Federacijos Taryba: “COVID – globalistų projektas prieš nacionalines valstybes”

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/202... 2020-12-17 23:40:00, skaitė 1788, komentavo 10

Rusijos Federacijos Taryba: “COVID – globalistų projektas prieš nacionalines valstybes”

Rusijos Federacijos taryba surengė Federacijos tarybos Laikinosios komisijos (pirmininkas Andrejus Klimovas) dėl valstybės suvereniteto apsaugos ir kišimosi į Rusijos vidaus reikalus prevencijos apvalųjį stalą tema „Dėl Užsienio bandymų panaudoti posttarybinę erdvę /artimąjį užsienį Rusijos politinės sistemos destabilizavimui“.

Apskritojo stalo posėdyje dalyvavo senatoriai – Federacijos tarybos laikinosios komisijos nariai Elena Afanasjeva, Aleksandras Vainbergas, Margarita Pavlova, Užsienio ir gynybos politikos tarybos prezidiumo narys Vladimiras Poletajevas, Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos pulkininkas Andrejus Bezrukovas, Rusijos Federacijos viešųjų rūmų narė Marija Butina, Ukrainos 2010–2014 m. ministras-pirmininkas Nikolajus Azarovas, Baltarusijos nacionalinės asamblėjos Atstovų rūmų nuolatinio komiteto pirmininkas Andrejus Savinykhas, Belaja Rus RPA pirmininko pavaduotojas Aleksandras Šatko, Bulgarijos Tėvynės atgimimo partijos (įkurta remiantis tautinio judėjimo “Rusofilai” pagrindu) pirmininkas Nikolajus Malinovas, mediaholdingo „Russia Today“ direktorius komunikacijai Piotras Lidovas-Petrovskis ir kiti.

Советник Шойгу: ковид — это проект глобалистов
Andrejus Ilnickis

Tačiau didžiausio atgarsio susilaukė Rusijos Gynybos ministro Sergejaus Šoigu patarėjo, mokslininko, publicisto, užsienio ir gynybos politikos tarybos nario Andrejaus Ilnickio kalba.

Andrejus Michailovičius Ilnickis: COVID-19 – tai globalistų projektas

Žurnalistė Anna Šafran (SPAS televizijos kanalas, radijo stotis „Vesti FM“): “COVID kaip projektas. Diskusija Federacijos taryboje, Rusijos Federacijos Gynybos ministro patarėjo Andrejaus Ilnickio pranešimas. Sakyčiau – tai pirmasis priešo planų demaskavimas tokiame aukštame lygyje. Pagaliau.

Trumpos tezės:

„COVID“ yra globalistų projektas, kurio tikslas – užkirsti kelią pasaulio grįžimui į iki COVID pandemijos buvusį lygį. Transnacionalinės korporacijos darys dar didesnį spaudimą politikams, kad tik nebūtų sušvelnintos pandemijos metu taikytos suvaržymų priemonės. Iš čia paprasta išvada: tikroji grėsmė yra ne COVID pandemija, o visame pasaulyje taikomos perteklinės karantino priemonės ir žmogaus teisių apribojimai.

Naujasis pasaulis, pagal mūsų priešininkų sumanymą, yra pasaulis, kuriame valdžia priklauso korporacijoms, o ne valstybėms. Tokioje konfigūracijoje nacionalinėms valstybėms vietos nebelieka.

Mes Rusijoje kalbame apie kibernetines grėsmes, Vakarų nevyriausybinių organizacijų ardomąją veiklą ir kaip su tomis grėsmėmis kovoti, ir tuo pačiu metuo savo pačių priimtais įstatymais galime atverti plačiausias galimybes dirbtinio intelekto technologijoms prasiskverbti į visas valstybės valdžios sritis, atverti kelią dirbtinio intelekto technologijoms, kurios ypač aktyviai yra naudojamos kaip ginklas kibernetinėse atakose ir kibernetinio poveikio priemonės prieš Rusiją, kad suskaidytų mūsų suverenitetą.

Pirmą kartą tokiu lygiu viskas pagaliau vadinama jų tikrais vardais ir įvardijamos tikros, o ne menamos grėsmės.

Rusijos Federacijos gynybos ministro patarėjo Andrejaus Ilnitsky sensacinga kalba Federacijos taryboje. Būtinai klausykitės atidžiai, iki galo, kad žinotumėte, kas vyksta “.

Žiūrėkite vaizdo įrašą nuo 67-osios minutės (nuo 1:07):

Taip pat rekomenduoju.