Mindės komentaras A.Lebionkos - Back In The USSR

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2020-12-10 23:59:00, skaitė 1394, komentavo 33

Mindės komentaras A.Lebionkos - Back In The USSR

Norėjau parašyti tik komentarą po A.Lebionkos straipsniu, tačiau gavosi šiek tiek per ilgas. 

Visi tie Mozės ir Moišos kurie mus vedžiojo po JevroSojūzo mėšlyną ir mūsų nosis badė į jų pidarastines atėjo ne iš kažkur kitur o tiesiai iš pačios TSRS. Kas iš aukštosios partinės mokyklos, kas iš LKP CK, tiesiai iš VSD-KGB ar net iš pačios Konservatorijos marksizmo-leninizmo katedros. Tarybų Sąjungoje buvo užauginti ir išmokslinti Brazauskas, Grybauskaitė, Landzbergis - visi jie atėjo iš TSRS, ne iš dangaus numesti ar iš kitur atvaryti. Vienas tik importinis įpirštas buvo, iš už vandenyno mums pristatė kažkada pabėgusi ir tik šlepetes čia laikiusi “gamtosaugininką”, kuris Impuliavičiaus batalione tarnavo ir turėjo dėl to bėgti. Ir tas, gamtosaugininkas, tskant, nieko protingesnio nesugalvojo kaip tik Lietuvoje pastatyti CŽV kalėjimą negeriems žmonėms kankinti, tskat, pagarsinti Lietuvą ir galimai pritraukti tarptautinių teroristų dėmesį, irgi matyt “pasitreniruoti” poligone. O ir pats draugas-ponas Lebionka ne kur kitur, o iš TSRS, ten ir užaugo ir išsimokslino. Taip kad būtų labiau nei keista jei jie nuvestų kažin kur kitur, o ne į “Bak in the USSR”, nes jie matyt ir patys puikiai supranta, kad kelio į kitur nėra, arba ten - arba išnykimas. Ir paaiškinti reiktų skaitytojams, kad tai ne bitlo P. Makartnio daina, o TSRS, Tarybų Sąjunga, jų tėvų ir senelių gimtoji šalis, nes visiems aiškus “mokslinimo” lygis Lietuvoje. 

Atvesti ir įstumti į JevroSojūzą mes jiems esam tik užkampis, iš kurio dar ir papurkštaujama dėdės Semo įsakymu prieš jiems skiriančius (kol kas dar) išmaldą. USA mes esame karinis poligonas iš kurio galima paerzinti Mešką Rytuose, banksteriams vieta nebaudžiamai paplėšikauti. Dabar va dar prisidėjo farma-mafija surengusi čia vakcinų bandymus, ir japonai ta tema prieš kurį laiką domėjosi. Kaip atolas bombai išbandyti. O ką  - nykstanti valstybėlė, koks jiems skirtumas kada ir kaip ji išnyks. Ir kas svarbiausia niekas labai dėl to ir nepergyvens, čia tik mes patys sau esam svarbūs ir didingi. Ir kas aktualu nereikia jokių investicijų, leidimų - papirkai vietinį šūdelitį - ir turi įstatymą su PRIVALOMU skiepijimu, jei nesiskiepiji - turma, bauda, ir žinoma skiepas. Nei feodalizmas, nei vergija niekur neišnyko iš vakaroidinio pasaulio, nesvarbu kad kitaip vadinasi. Karaliai, princai, hercogai, baronai - kaip ir viduramžiais, ir ne tik su titulais, valdomis bei dvarais.

Lietuvos TSR, kaip ir Rusijos Federacijoje, partinis valdantis “elitas” parsidavė tiems patiems išigimėliams iš USA, lygiai taip pat vogė ir prichvatizavo šalies gyventojų uždirbtą ir sukauptą turtą, resursus, plėšė patys ir leido kitiems, reketavo, griovė pramonę ir gamybą, ardė sveikatos apsaugos, švietimo, soc. aprūpinimo sistemas, mokslą ir mokslo įstaigas pavertė į besmegenių teletabių ir kakių-makių štampavimo irštvas. Prisiminkite “streikuojančią “mokslo darbuotoją” Gaitandži, kuri į kamerą tesugebėjo išstenėti “Putin ch@lo”, mokslo žmogus. Banksteris-pseudo“ekonomistas” TV ekrane nesusigaudo ir negali paaiškinti, nes matyt nežino kuo pinigų emisija skiriasi kredito emisijos. 

Nelabai suprantama ko čia taip stebėtis, kad priimami vienodi ar panašūs įstatymai - ir Lenkija, ir Lietuva yra viename JevroSojūze, kaip liepta taip ir daro. Tik Lenkijoje priešingai nei Lietuvoje nebijoma savo nuomonę pasakyti ir nesutikti su visokių iškrypėlių ir pidarasų santuokomis. 

Skirtingai nei Lietuvoje, kur visas save elitu vadinantis šūdelitis yra iki kaulų smegenų parsidavęs USĄ ir fininterno banksteriams, Rusijoje  be liberastinio tokio pat parsidavusio USA “elito”, yra dar ir tikrasis, patriotinis elitas, kurį ir atstovauja Putinas. Nekenčiamas dėl to, nes jo atstovaujami patriotai nusprendė savo šalį vėl padaryti didžia. Išsivalyti ir išnaikinti parsidavėlius galima labai greitai, tam ir yra revoliucijos. Tačiau Rusijos atveju marginalizuotų ir liberastinių valdininkų skaičius gali siekti iki 15 milijonų, su šeimomis, o tai apie 10% šalies  gyventojų. Žinoma juos nušluotu ir pakartu pati liaudis - tik leisk - iš kurios jie 30 metų gėrė kraują, tačiau Rusijai tai būtų ne žingsnis atgal o šuolis į bedugnę. Kada šalies viduje kyla neramumai, revoliucijos, tuoj sulekia maitvanagiai, hienos, siekiantys atsiplėšti kažką sau. Šitą Rusija jau yra patyrusi prieš šimtą metų. Todėl Putinas pirmiausia ir padarė šalį neįveikiamą iš išorės karinėmis intervencijomis ir dabar, kaip jau matyti, imasi tvarkytis viduje. Todėl jam žymiai naudingiau ir geriau valstybei yra priversti parsidavusį šūdelitį dirbti tėvynės naudai, o ne būti marginalais ir vakaroidų pakalikais. Štai todėl Putinas, Lukašenka  yra “kraugeriški” diktatoriai vietiniams liberastams, Soroso pionieriams ir komsomolcams bei USA išsiaugintai penktai kolonai, neleidžia, niekšai, sugriauti savo valstybių, nori priversti liberastinius marginalus dirbti liaudies labui. Žinoma, patys labiausiai užkietėję, nesukalbami liberoidai, kenkėjai, atviri priešai ir teroristai  yra išeliminuojami, kaip ir visur kitur pasaulyje. 

Lietuvai šitokios vidinės elito kovos negresia, neliko Lietuvoje jokio elito, o jei ir liko - tai jau ne Lietuvos elitas - tai marginalizuotas šūdelitis, iki kaulų smegenų parsidavęs, kompradorinis. Tikrasis elitas ir tikri patriotai patapo vatnikais, homofobais, rusų agentais ir vadinami bendru terminu - GRĖSMĖ NACIONALINIAM SAUGUMUI.

Štai per lendzbergynę TV rodytas vaijzdelis - kažkoks išsidažęs, su suknele apsirėdęs, neaiškios lyties padaras su raguota arklio galva ant krūtinės vaikščiojantis Vilniaus Stoties ir Naujininkų rajonuose, nežinia ką vaizduojantis ir kalbanti ar kalbantis (man parodė be garso) - čia kas “elito” atstovas? Vaikšto grynai tose vietose kur klientų ieško kiek kitokio fronto darbuotojos apsirengusios panašiai.  Arba paklausykite ką kalba visokie mamontai, samai, visokius šou trepsintys strakaliukai ir savo atviro debilo nesigėdijantys bei jį demonstruojantys įvairių laidų vedėjai - apie blondinių silikoniniais papais ir barankomis vietoj lūpų pezą aš jau patyliu - yra ir ypač sunkių atvejų, beto negalima juk juoktis iš ligonių. Mankurtai ir marginalai, kolaboruojantis - kitaip liežuvis neapsiverčia pasakyti su užsienio melo ir “fake news” propagandos ruporais ir iš jų mintantys, papildomai parazituojantys iš biudžetinių pinigų, ir nepraleidžiantys progos atsignybti dar ir nuo tautinio pyrago geresnį kąsnelį. Ir jie visi tokie rodomi visokiuose debiliškuose TV šou kaip išskirtiniai tautos atstovai, minties galiūnai. Apie visokias fašistines ramanauskines mordas aplamai net nešneku.

Taip kad tokį patį įstatymą galima panaudoti įvairiems tikslams, ne visose valstybėse padėtis yra vienoda, ne visuose mentalitetas tas pats. Jūs pamėginkite priimti tokį įstatymą Rusijoje, kuriuo kaip JevroSojūze, įteisinama pedrastija ir pidarasų santuokos. Kaip manote, kiek laiko praeis kol nebus pranešta, kad (geriausiu atveju) parlamentas “karantinuojamas” dėl koronos, ar nėra paleidžiamas,` kad tik nebūtų išmuštas ir nušluotas ?  Valanda, dvi ? 

Žinoma, priėmus Rusijoje įstatymą panašų į lietuvišką karo policijos, visokie marginalizuoti vakaroidiniai propo-gandonai  klyks ar jau klykia, kad pas Putiną ir Batką “kruvini” režimai dar labiau įsisiautės, o štai vakaroidinėse ir tokiose vasalinėse valstybėlėse kaip Lietuva jau visai kas kita. Čia bus kovojama su karantino “pažeidėjais”, viruso “platintojais” ir - neduok dieve - su išdrįsusiais nosį apnuoginti snargliui išpūsti.  Ir kaip viskas bus, kaip bus panaudota pas mus buvo labai aiškiai ir ne kartą pademonstruota 2009 metų žiemą prie seimo, kaip Garliavoje prievarta panaudojama prieš vaiką, na o jau visiškai atsilupusiems ir nenorintiems nieko suprasti ar patikėti - Vilniaus centre, kada 11 milicijos varanokų sulėkė “tramdyti” vieno senolio kurio net nereikėjo tramdyti. 

Tačiau yra vienas dalykas kuris man visame šitame širšale patinka - tai tas, kad savi savus praėjo apturėti!!!

REVOLIUCIJA SUĖDA SAVO VAIKUS - taip pasakė Ž. Ž. Dantonas prieš susipažindamas su giljotina, labai aršus Prancūzijos revoliucijos šalininkas ir organizatorius, vienas iš užsukusių visą tą terorą su galvų kapojimu Prancūzijoje.

Juk kada buvo vykdoma “dainuojanti revoliucija” Lietuvoje vaijzdelis buvo toks kaip kad ismeigus kastuvą į skruzdėlyną ir jį pavertus - čia va Sąjūdis, čia iš kažkur išlindusi tautinė savimonė ir šovusi vos ne už atmosferos ribų, čia “geri’’ komunistai, čia blogi, va tie banditai, va čia okupantai, o va čia va reketas, naujos valdžios, žmonės ir t.t..

Gimusiems ir užaugusiems naujoje okupacijoje sunku suvokti to laikmečio dvasią, kada seni bet su “nauju mąstymu” vadai, nauji išsišokėliai ar už jų stovintys ir juos baksnojantys “nevieši” ir rimti dėdės, na ir žinoma signatarai, tskant ir škia - tautos aksakalai ir išminčiai, tautos “siela” ir sąžinė. 

Kaip ir daugiau nei prieš du šimtus metų “galvų kapojimo” revoliucija taip ir  “dainuojanti revoliucija” ėmėsi ėsti savo vaikus. 

Zigmas Vaišvila, signataras, tikras kovotojas už Lietuvos laisvę, kovojęs už Lietuvos nepriklausomybę ir prieš Ignalinos AES, tikrai žymus tos “dainuojančios revoliucijos’’ dalyvis, dabar pagal visus revoliucinius kanonus - yra “gyvas ir gyvai ėdamas” tos pačios revoliucijos. 

Pranas Valickas - labai aktyvus sąjūdietis, savanoris, vyriausybės įgaliotinio Vilniaus rajone patarėjas, tas pats senolis, policijos valkiotas ir voliotas Vilniaus Gedimino prospekte gruodžio 5-os šeštadienį, dar yra įvardijamas kaip aktyvistas ir kovotojas už žmogaus teises, ir dar kaip disidentas, vadinasi kovojęs su ar prieš tarybų valdžią, na tikrai niekas nepaneigtu, kad jis nebuvo tos “dainuojančios revoliucijos” dalyvis. Dabar jau tikrai bus suėstas pagal tuos pačius revoliucinius kanonus vėl gi tos pačios revoliucijos.

Ir kas galėtų paneigti, kad tie patys žmonės apginę “dainuojančią revoliuciją” nuo agresijos prie TV bokšto sausio 13 dieną 1991 metais, neparagavo guminių kulkų ir lazdų prie seimo sausio 16 dieną tik jau 2009 metais ?

Čia tik pora pavyzdžiu iš nesenų ir dar neužmirštų įvykių kaip “dainuojanti revoliucija’’ ėda savo vaikus. O kiek jau suėdė, tyliai, nepasprigdama, kaip ėdė V. Petkevičių, kaip ėdė A. Terlecką…

Kaip ėdė ir vis dar tebeėda - vėlgi pagal visus revoliucinius kanonus - Vytą Tomkų ir jo “Respubliką”- pirmą tikrai nepriklausomą Lietuvos laikraštį. Vienintelį tikrai nepriklausomą dabartinėje Lietuvoje.

“Respublika” buvo sąjūdžio metraštis, Vytas Tomkus - žmogus  stovėjęs prie sąjūdžio ištakų, kūręs ir sąjūdį ir nepriklausomą Lietuvą - jo “Respublika” jau beveik suėsta pagal visus revoliucinius kanonus ją pagimdžiusios “dainuojančios revoliucijos”.