Nenori mirti nuo koronos? Tiesiog pagalvok, ar kada nors anksčiau PLAUČIŲ UŽDEGIMĄ kas nors "gydė" priverstiniu plaučių ventiliavimu?

Autorius: Vladimiras Troščenka Šaltinis: http://esavicius.blogspot.com... 2020-12-04 13:33:00, skaitė 3841, komentavo 29

Nenori mirti nuo koronos? Tiesiog pagalvok, ar kada nors anksčiau PLAUČIŲ UŽDEGIMĄ kas nors

Žiniasklaida pranešė, kad Šiaulių gyvulių gydykloje pradėjo mirti jauni žmonės nebuvę jokiose rizikos grupėse. Šiuos gydyklos pagrindinis veterinorius "susirūpinęs" pasakojo, kad kovidoskeptikai tik pajungus juos prie dirbtinio kvėpavimo aparato supranta, kokie jie kvailiai ir ištrina visus savo postus feisbukuose dėl koronaneigimo. 

Kreipiuosi į žmones kurie dar išlaikė sveiko proto likučius, šios totalios informacinės nusikaltėlių atakos akivaizdoje. Vienintelis NIEKŠŲ ginklas yra JŪSŲ TIKĖJIMAS tuo, jog viskas ką jie daro yra jūsų gerovei ir apsaugai. 

Atkreipkite dėmesį jog visur pranešama jog KORONA sukelia PLAUČIŲ UŽDEGIMĄ. Plaučių uždegimas yra rimta liga, ji apsunkina kvėpavimą, sukelia dusulio priepuolius, kosulį ir DEGUONIES NEPAKANKAMUMĄ organizmę. Bet atsakykite sau, ar kada nors istorijoje plaučių uždegimas buvo gydomas "PRIVERSTINIU PLAUČIŲ VENTILIAVIMU"? Atsakymas vienareikšmis - NIEKADA. 

Prisiminkite kokie buvo koronoaferos pradžioje pagrindiniai žiniasklaidos pranešimai. "Tūkstančiai sergančių, neužtenka dirbtinio kvėpavimo aparatų". Kažkokie verkiantys praktikantai kūkčiodami kalbėjo per televizijas ir straipsniuose, jog dirbtinio kvėpavimo aparatų trūksta, todėl jie privalo daryti sprendimus, kam gyventi o kam ne. Daugelis valstybių politikų pradėjo reikalauti gaminti dirbtinio kvėpavimo aparatus šalių gamyklose, perorientuojant esamas gamybas. Prasidėjo tąsymasis ir šių aparatų konfiskavimai pasieniuose ir pan. Niujorko meras gavęs 400 dirbtinio kvėpavimo aparatų rėkė, kad jam reikia 30 000. Viso pasaulio sveikatos apsaugos sistemos pradėjo karštligiškai supirkinėti ir užsakinėti tuos aparatus. 

KODĖL BŪTENT DIRBTINIO KVĖPAVIMO APARATAI? Atsakymas akivaizdus. Paprastas virusas, kuris jau daugeli metų sukasi mūsų tarpe yra mažai kenksmingas. Bet jeigu "TINKAMAI SUKURTI GYDYMO ALGORITMĄ" testais (kurie beje nustatinėja koronovirusą net pas katusus ir iguanas) nustačius "ligą" ir pajungus "ligonį" prie dirbtinio kvėpavimo aparato, tada be abejo mirtingumas "NUO VIRUSO SUKELTŲ KOMPLIKACIJŲ" bus milžiniškas. 

Po dviejų mano straipsnių, "Aš nesakysiu kas žudė Europos senolius, aš tik paaiškinsiu kaip" ir "Kaip pasiekti mirštamumo rodiklius, jei virusas beveik nekenksmingas? Numatyti privalomą gydymo algoritmą - plaučių ventiliavimu", kuriais vien tik Lietuvoje pasidalino virš 50 tūkstančių žmonių, o juose išdėstyti faktai buvo išversti į daugelių kalbų ir paplito po visą pasaulį, kaip mostelėjus burtininko lazdelei, koronaaferos įpūtėjai užsikimšo dėl dirbtinio kvėpavimo aparatų masinio naudojimo "gydant COVID 19". 

Bet kaip sakoma, jeigu negalima masiškai, tuomet per visokius gyvulių veterinorius, kurie vadina save žmonių gydytojais, galima pradėti žudyti žmones po truputį, pav. 20 - 30 žmonių į dieną. O žudyti lengviausia būtent tuos, kurie TIKI jog plėšrūs vilkai baltuose chalatuose, nori jiems padėti. 

Dar kartą primenu tiems kas nežino kokias komplikacijas sukelia DIRBTINIO KVĖPAVIMO APARATAS: 

Trumpas šios gydymo metodikos aprašymas, kad suprastumėte apie ką yra kalba. Nes daugelis vis dar įsivaizduoja jog tai tiesiog žmogaus pajungimas prie aparato, kuris tau tiekia deguonį ir padeda kvėpuoti. Realybė yra kita. Žmogų laikinai nužudo - įvedą į medikamentinę komą. Visą laiką jis būna narkozės būsenoje, NEBEKVĖPUOJA pats, o šis aparatas per prievartą tiekia orą į tavo plaučius. (būtent todėl atjungus aparatą kai kurie tampa invalidais visam gyvenimui).

Kokios oficialiai žinomos komplikacijos galimos dėl dirbtinio plaučių ventiliavimo (įdomu ar pacientai apie tai informuojami prieš pajungiant?):

Kvėpavimo nepakankamumas dėl plaučių fibrozės, tai negrįžtamus pakitimus plaučiuose sukelianti liga.

Plaučių emfizema. Jai būdinga tai, kad nuolat didėja oro pripildomas plotas. Kartais po krūtinės ląstos traumos, pažeidus stemplę, plyšus krūtinplėvei ir patekus orui į plaučių vartus atsiranda tarpuplaučio emfizema. Tada oras spaudžia svarbiausias kraujagysles, širdį ir gali sukelti asfiksiją, širdies veiklos nepakankamumą.

Chroniškas uždegiminis procesas trachėjoje ir plaučiuose.

Kokie dar būna pavojingi atvejai dėl priverstinio plaučių ventiliavimo?

Vieno arba abiejų plaučių plyšimas (būtent senoliai ir vaikai rizikuoja ne tik jei aparatas nustatytas tiekti padidintą oro spaudimą, bet netgi tada kai spaudimas yra normalus. 

Antrinio uždegimo išsivystymas, dėl skysčių kaupimosi apatiniuose kvėpavimo takuose. Jis negali būti pašalintas natūraliai, todėl turi būti šalinamas kas pora valandų. Žinant koks užimtas dabar aptarnaujantis medicinos personalas, dažnas atvejis kuomet šalinti laiku nėra galimybės. Todėl šiame skystyje esanti mikroflora dažnai sukelia antrinį užkrėtimą - stazinę pneumoniją. 

Rūgščių ir šarmų disbalansas - kraujyje gali išsivystyti acidozė (kai parūgštėja kraujas) arba alkalozė (nuokrypis į šarminę pusę) . 

Jeigu pacientas pajungtas ilgą laiką prie šio aparato, tuomet gali išsivystyti kvėpavimo centro dezadaptacija su labai rimtais metabolinio proceso sutrikimais, pav.: tulžies stagnacija su vėliau susidarančiais akmenimis tulžies pūslėje, urolitiazės (akmenys šlapimtakiuose) vystymasis, skrandžio ir dvylikapirštės žarnos stresinė opa ir pan.

Labai svarbu žinoti, kad išvengti šių komplikacijų yra labai sudėtinga ir jų atsiradimo rizika tiesiogiai susijusi su  paciento prijungimo trukme. Pav. stazinės pneumonijos rizika padidėja jau po pirmos paros, prijungimo prie plaučių ventiliavimo aparato. O rimti metabolinio proceso sutrikimai 100 procentų pasireiškia pas tuos pacientus, kurie buvo pajungti prie aparato ilgiau nei savaitė.

Prisiminkite kaip Hipokratas (kurio priesaiką duoda visi gydytojai) mokė savo mokinius - jei nežinai kaip gydyti, pagrindinis vaistas yra ramybė, šviežias oras ir liesas maistas. 

Koronanusikaltėliai vieną iš Hipokrato gydymo metodų - ŠVIEŽIĄ ORĄ jau apribojo, uždėję mums visiems antsnukius. 

Beabejo vilkai baltuose chalatuose pradės jums meluoti apie "Citokinų audras" "Deguonies nepakankamuma kraujuje" ir pan. skiedalus ir pasakas kodėl jie turi jus pajungti prie žudymo aparato. 

Todėl siūlau pasižiūrėti labai akivaizdų eksperimentą, kaip 90 metų senolės organizme, per kelias minute sumažėja deguonies kiekis iki kritinės ribus vien tik uždėjus antsnukį:

p.s. Aš turėjau atsitikima visai neseniai. Antsnukį aš užsidedu tik tada kai nebeturiu kitos išeities, nenorėdamas bereikalingo konflikto. Man einant mieste, priešais mane ėjo senolis su snaglėtu antsnukiu. Snargliai buvo net geltona dėme prasisunkė per medžiagą, labai nemalonus vaizdas. Bet senolis iki pat akių buvo užsitempęs tą antsnukį ir jautėsi saugus nuo visų virusų. Pamatęs mane laisva burna ir "nesilaikantį teisingos tvarkos", senolis paklaikusiu balsu pradėjo rėkti: "Užsidėk kaukę". Atsidusęs, aš išėmiau iš kišenės savo seną sudūlėjusią kaukę užsidėjau ir atsiprašęs jo, pasakiau, kad pamiršau ir dėkui jog priminėte. 

Vargšas žmogus, tu jam nieko neįrodysi, jei bandysi ginčytis. Kaip ir visi zombiai ir fanatikai, kurie pasiduoda žiniasklaidos įtaigai, tokie žmonės yra įsitikinę, jog jie teisūs, o tie kas daro priešingai yra priešai kuriuos reikia naikinti. Nekovokite su jais, tiesiog gailėkitės. Tie kurie į jūsų gyvenima patenka atsitiktinai, kaip šitas mano senolis su snaglėta kauke, nebandykite jiems nieko aiškinti. O štai savo artimiesiems kalbėkite nuolat. Visada prisiminkite, jog pagrindinis koronoaferos įrankis yra biurokratas, palaikytojas feisbukinis zombis, žiniasklaidos išplautomis smegenimis, o apsauga - sarginiai šunys (nemaišyti su dorais teisėsaugos pareigūnais kurie šį cirką visais įmanomais būdais sabotuoja). Šios visos trys žmogbeždžionių rūšys nebijo nieko išskyrus popierių ir jų juodų darbelių viešinimo. 

Jeigu reikalauja užsidėti antsnukį, visada darykite vaizdą jog vykdote jų nurodymus, bet iš to padarykite ištisą spektaklį. Jie turi pinigus, žiniasklaidą ir represinį valstybinį aparatą. Todėl mūsų vienintelė galimybė pasipriešinti šiam lėtam visuotiniam įverginimui yra NETIKĖJIMAS jų teisėtumo drapanomis, kuriomis jie negrabiai aprėdyjo savo merkantilinius ir bjaurius siekius.

Tik mūsų tikėjimas jų melais daro juos galingais.

Netikinčią jais visuomenę, neįmanoma ilgai valdyti, tam reikia beprotiškų resursų ir vis didėjančių represijų. Resursai visada baigiasi, o represijos visada sulaukia atsako. Jau dabar Lietuvos policininkai nenoriai baudžia be antsnukių vaikščiojančius, verčiau vaidindami jog nepastebi. Kuo daugiau bus tų, kas atvirai pasipriešins šiam šliaužiančiam įverginimui, tuo greičiau NEOVERGVALDŽIAI leis savo tarnams paskelbti jog "drastiškos priemonės davė savo rezultatą", visi paplos akliems vykdytojas, valdžios vyrai padalins blizgučius ir padėkas, o patys nevykėliai vergvaldžiai, nuropos į savo skyles brandinti naujus biznio planus.

Dar kartą kartoju: Vienintelė galimybė kovoti su jais yra kalbėti apie tai atvirai ir dalintis informacija kurią blokuoja visais lygiais! 

Su meile ir rūpesčiu

Vladimiras Troščenka