Gintaras Furmanavičius: Ar jums girdėtas terminas Didysis perkrovimas (angliškai The Great Reset)?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-11-22 23:40:00, skaitė 770, komentavo 1

Gintaras Furmanavičius: Ar jums girdėtas terminas Didysis perkrovimas (angliškai The Great Reset)?

Yra toks mažai kam žinomas veikėjas Klaus Schwab (https://en.wikipedia.org/wiki/Klaus_Schwab), kurio nuotrauka su KTU simbolika puošia šį mano įrašą. Jis yra Pasaulio Ekonomikos Forumo (WEF), kas metai vykstančio prabangiame Šveicarijos slidinėjimo kurorte Davos idėjinis vadovas ir organizatorius. Taip, to pačio forumo, pakvietimo į kurį kaip alkanas šuo daktariškos dešros kasmet laukia mūsų valstybės vadovai ir kartais gauna jį, o kartais ne. Ten renkasi visi tie, kuriuos mano vakarykščiame įraše Didysis Pasaulio Gydytojas įvardino WE (mes).

Taigi, šių metų liepos mėnesį ponas Schwab, kuris yra vienas aršiausių globalizmo šalininkų pasaulyje, pristatė programą, kuri ir vadinasi Didysis perkrovimas.

Pasak WEF, COVID-19 pandemija suteikia galimybę formuoti ekonomikos atsigavimą ir būsimą pasaulinių santykių, ekonomikos ir prioritetų kryptį. Kai princas Charlesas ir ponas Schwabas pristatė planą, jie išdėstė, kad tai įvyks tik tada, jei žmonės to norės. Tai yra visiška nesąmonė ir opiumas liaudžiai, nes mes jau ne kartą įsitikinome, kad mūsų nuomonė niekam neįdomi ir nesvarbi.

Internete galite rasti daugybę informacijos apie tai, kaip bus nuostabu gyventi po to, kai tas perkrovimas bus įvykdytas.

Problema tame, kad visada atsiranda tokių, kurie netiki pasakomis ir pradeda žvelgti giliau. Tai šiuo metu vadinama sąmokslo teorijomis, kurias aktyviai neigia gerai apmokami fuckchecker’iai, tačiau bėgant laikui mes matome, kad daugybė tų teorijų tampa faktais.

Paminėsiu tik kelis pavyzdžius, kas MUMS numato JIE:

- reikia išnaikinti visus galvijus, nes jie išmeta daug metano dujų, o raudoną mėsą vergams, t.y. mums valgyti nesveika;

- iki 2030 metų reikia sukurti visuomenę, kurioje niekas neturės nuosavybės ir viskas bus nuomojama. Be abejo nuomuotojai ir visko savininkai bus JIE;

- sustabdyti naftos, dujų ir anglies gamybą;

- iki 2035 metų įvesti taip vadinamą „įdėjimų balansą”, kur JIE nuspręs, kur mes galime investuoti, o kur ne.

Pridedu nuorodą, kurioje rasite daug straipsnių apie tai, koks gėris mūsų laukia:

Toli gražu ne visi vertintojai tokie entuziastingi. Čia kitos nuomonės:

O tiems, kas nesupranta angliškai ir nenori skaityti, siūlau video rusų kalba, kuriame Amerikoje gyvenantis rusų emigrantas Leon Weinstein (Leon Weinstein - politologas, žurnalistas, režisierius, publicistas ir rašytojas iš rusakalbės diasporos) pristato savo požiūrį į Didijį Perkrovimą:

Labai noriu, kad tai būtų sąmokslo teorija.

O jeigu ne?...

Šaltinis: https://www.facebook.com/gintaras.furmanavicius