Batka - kietas bičas, amerikosai pavydi baltarusiams ir nori tokio prezidento

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-11-06 00:57:00, skaitė 1001, komentavo 23

Batka - kietas bičas, amerikosai pavydi baltarusiams ir nori tokio prezidento

Obamą arba Trampą labai sunku įsivaizduoti su automatu ir su karine uniforma. juk iš tiesų USA tik Holivudo bojevikuose prezidentai parodomi kaip charizmatiški lyderiai, kurie sugeba kritinėse situacijose pastovėti ne tik už save, bet ir už visą šalį.

pOFlX2qRGUSobG-Z-e6HrqRjOgkEEmK8P97436yhgjNsfKZ2jV5JpyuRBz9lZkgHPjyi3ASab3uubf-R2OIyzBfWwJpEfpZ9nkh-EQ2LcXM6svQ7WBAH3utxIRCuaZphoXljFPep

Bet tai tik kine, o gyvenime - viskas priešingai. O iš tiesų , USA lyderiai jau seniai yra paminti po įtakingų šeimų klanų padu - Rokfelerių, Rotšildų ir t.t.. Net jei sąlyginis USA prezidentas norėtų vykdyti savo nepriklausomą politiką, jis neišsilaikytu nė dviejų savaičių (pav. Džonas F. Kenedis - nušautas Dalase). Gautų apkaltą (kaip Rolandas Paksas) - "guliai Vasia!" Dar kaip pavyzdys yra D. Trampas, kuris iškart pačią pirmąją dieną po išrinkimo pabandė panaikinti sankcijas Rusijai. Bet iš tikrųjų viskas pasisuko kitaip.

Amerikiečiai pavydi baltarusiams, nes Lukašenka yra kietas bičas ir jie nori tokio pačio lyderio.

8A2Za7GpPkXnLBBBxTGUuatfQY8HFJwAppxCcEaNOcVN0c_Ku-Fw-zOvgE-u4jNPtVBj-b8qgAVbdHMmc-syOrIHuFHzTAaZ1hckAyZnSU7d-9w1m1HRsRJM1Mm8wOJdJyjZCwly

USA prezidentai - tai subobėjusios "pieškos" svetinuose žaidimuose! Jiems bus liepta palaikyti pedikus, lesbes, marginalizuotus nigerius ir panašias atmatas - ir jie tą darys, apsiputoje iš  tribūnų klykdami apie teisingumą ir lygybę.

Ir štai dabar paprasti amerikiečiai mato, kad MAŽOJE valstybėje be naftos, dujų ir kitų naudingų iškasenų yra DIDELIS prezidentas. Kuris nebijo nieko ir deda ant visko. Jei jis būtų bailys ar galvotų tik apie savo kailį, jis jau seniai būtų nusiplovęs iš štios Dievo užmirštos Baltarusijos į turtingą ir išsivysčiusią šalį, pasigriebęs iš iždo kelias tonas valiutos ir brangenybių (kaip kažkoks Smetona, berods).

Bet ne. Jis visa savo išvaizda parodo ir visiems aiškiai duoda suprasti, kad už savo Tėvynę jis atiduos gyvybę ir yra pasirengęs eiti iki galo už savo idealus ir savo požiūrį.

Paprastiems amerikiečiams patinka toks brutalokas, tačiau tikrai vyriškas Baltarusijos nacionalinio lyderio elgesys.

Batka žodžių vėjais nemėto - uždarė sienas su USA vasalininėmis valstybėmis, atleidžia iš darbo streikuojančius ir dubasina maištaujančius marginalus. 

SMxZqgydfpgD6VLlVxxL9gKESZSu4p9FAyoX_DiFV4uxsfADKBfiS2BB3dHCRmrrFJn5B1och0Yv8jZshpBz2_-_y44i1v0QFbHTavMsafutEA_XYvlFgay4048V4fjGkYNqTc0V

Streikuojantys studentai, NEMOKAMAI studijavę aukštosiose mokyklose išbraukiami iš studentų sąrašų. Nenori mokytis - į armiją arba į gatvę, ir ten ir ten uniformuoti žmonės išmuš iš galvos visas durnystes. Graudu žiūrėti, kaip išdidžiai protestavę prieš "kruviną režimą" buvę studentai, dabar kaip apsimyžę bomžai, jau be plakatų ir fašistinių vėliavų bergždžiai beldžiasi į buvusių mokslo įstaigų duris. Batka ir daktarams pasakė - išvažiuosite uždarbiauti ten kur daug moka - ten ir liksite, atgal kelio nėra. 

O šalia esančios nykstančios valstybėlės prezidentas tesugeba išstenėti tik tiek, kad kviečia nevartoti nekošerinės el. energijos.

cz0gAhWzK3zNZrn-ZcZbzd6_GKhLPn5bOUeg6UBn7rxT-31qelnKyUYEtjKD38XGRoT5Rj0m3JnrnGTt4fdKmMupEHB3edLwNJrhXeuuroUiSO8xVm28GY1LYChlClfX_uyzoNk4