Ko Lietuva rovėsi į NATO, arba "delfirastų" elfų-trolių kova nematomame fronte

Autorius: Mindė Šaltinis: https://zen.yandex.ru/media/id... 2020-10-25 18:01:00, skaitė 1604, komentavo 12

Ko Lietuva rovėsi į NATO, arba

Viename Яндекс servisų - Дзен - aptikau tokį straipsnį, ar išreikštą nuomonę. Žiūrėti čia

Сергей Алексов

Viskas kas parašyta yra mano asmeninė nuomonė, ir galbūt aš kažkur klystu, bet jei ir klystu, tai nelabai.

Lietuvoje pripažįstama, kad jos įėjimas į TSRS sudėtį vyko prievarta ir neteisėtai, tačiau nenori pripažinti neteisėtu Rusijos miesto Mėmelio (dabartinės Klaipėdos, kuri anksčiau NIEKADA nebuvo Lietuvos sudėtyje) ir Baltarusijos Wilno (dabartinis Vilnius) prijungimo prie Lietuvos. Kuriuos vienu metu Stalinas laikinai prijungė prie Lietuvos (galbūt tokiu būdu Stalinas norėjo stipriau pririšti Lietuvą prie TSRS). Beje, Klaipėda oficialiai pagal karo rezultatus atiteko TSRS, o Rusija, kaip TSRS teisių perėmėja, turi visas teises į šį miestą, nes jis jokiu būdu nėra oficialiai priskirtas Lietuvai.

Lietuva supranta, kad turi paukščių teises į tarybiniu laikotarpiu prijungtas teritorijas (jei jau ji mano, kad viskas kas nutiko Lietuvai tarybiniu laikotarpiu yra neteisėta), ir būtent todėl ji taip skubiai įstojo į NATO, tikėdamasi iš šios organizacijos (kuri niekada nesikiš į vietines "razborkes") mitinės gynybos. Būtent todėl Lietuva taip aktyviai remia antirusišką vakarų poziciją ir taip skubiai vykdo visus USA nurodymus. Lietuva naiviai tikisi, kad NATO karinės bazės išgelbės ją nuo teritorijų praradimo. Dar daugiau, palaikydama chaosą Baltarusijoje (pavyzdžiui, Tichanovskajos pripažinimas teisėtai išrinktu Baltarusijos prezidentu), ji tikisi, kad aidint visam šiam triukšmui gali priaugti dar ir Baltarusijos teritorijų. Svajonės apie Lietuvos Didžiąją Kunigaikštystę niekur nedingo. 

Pastaruoju metu ES ir NATO traška per visas siūles, pačiose USA yra įsitikinimas, kad perrenkus D.Trampą, USA pilnai gali ir pasitraukti iš NATO (ir tai be to fakto, kad pačiose NATO šalyse rusena tarpusavio konfliktai). O kas tokia yra NATO be USA. Atsižvelgiant į tai, kad ES šalys neturi savo armijos. Jei iširs NATO, greičiausiai iširs ir ES, paprasčiausiai vien dėl to, kad pas dauguma Europos šalių nėra pinigų išlaikyti bendrą kariuomenę (daugelis neturi pinigų net ir savo kariuomenei). Ir kas bus po viso to Pribaltikos šalyse ir ypač Lietuvoje (be finansinės ir politinės ES ir NATO paramos). Bus pats laikas užduoti Lietuvai klausimą dėl blogo elgesio ir dėl Rusijos miesto Mėmelio.

---

Atrodo nieko čia labai kažko ypatingo nėra, žmogus parašė ką galvoja, išsakė savo nuomonė. 

Tačiau komentaruose po straipsniu vykstanti žutbutinė kova  - va kas yra įdomiausia. Ir ką mes ten matome - ogi priešo užnugaryje, negailėdami savęs, darbuojasi lietuviškų elfų-trolių, propagandonų-diversantų desantas lietuviškomis “kličkėmis”-vardais. Sprendžiant iš komentarų turinio tai tikrai nėra ČK, NKVD, MGB, KGB ar FSB lietuviškomis “kličkėmis” prisidengę agentai, siekiantys sukompromituoti “gerovės valstybę”. Štai jie, tautos “dydvyriai” narsiai kovojantys priešo užnugaryje:

  • Ignas M;
  • Eimantas A;
  • Starec1961;
  • Ar2D2;
  • Setas Montė; - ir matyt dar daug kitų kurie negali atsiskleisti.

 Ši nuožmi kova nematomam fronte vyko panašiai prieš mėnesį, o mes tik dabar sužinome apie atrodo kuklu, tačiau išties didingą šių kovotojų indėlį kovoje už jevro-demokratiją su kruvinais režimais.

Galite patys įsitikinti kaip jiems yra sunku priešo apsuptyje:

hty