Ramūnas Karbauskis užstojo Gitaną Nausėdą ir jo žmoną Dianą

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/ramu... 2020-09-28 14:24:00, skaitė 1303, komentavo 3

Ramūnas Karbauskis užstojo Gitaną Nausėdą ir jo žmoną Dianą

Lietuva turi grąžų ir aukštą valdovą, kuris nepasižymi savarankiškumu, o labiau panašus į JAV vadybininką, uoliai vykdantį užatlantės nurodymus. Atrodo, kad visi Lietuvos politikai vykdo vieną geopolitinę kryptį ir yra vieningi, bet pasirodo, kad ne! „Valstietis“ Ramūnas Karbauskis mano, kad Gitanas Nausėda yra nepatogus „Landsbergistams“ ir šie jį puola

Savi puola savus

Ramūnas Karbauskis sako, kad nuo to laiko, kai Gitanas Nausėda buvo išrinktas Lietuvos prezidentu, negalintys susitaikyti su Ingridos Šimonytės pralaimėjimu neoliberalūs veikėjai socialiniuose tinkluose siekia diskredituoti valstybės vadovą, o sykiu ir vieną svarbiausių mūsų šalies valdžios institucijų.

Visų pirma norėtųsi paklausti, kur šie „influenceriai“ buvo, kai Lietuvoje nebaudžiami siautėjo „neliečiamieji“? Bet palikime šį klausimą jų sąžinei.

Diana Nausėdienė seksistė?

Šįsyk Tautos valios negerbiantys ir jos nepripažįstantys neoliberalai nusitaikė į Prezidento žmoną Dianą Nausėdienę tokiu būdu bandydami parodyti, kad jos vyras – silpnas ir neveiksnus Prezidentas. Iš konteksto ištraukę kelis Pirmosios ponios sakinius, kuriuos ji pasakė vienoje konferencijoje, jie apkaltino Prezidento žmoną „seksizmu“, moterų žeminimu ir pan.

Sekiau viešą diskusiją ir drįsiu išsakyti savo nuomonę. Perskaitęs D. Nausėdienės kalbos ištrauką, kurią liberalai „influenceriai“ interpretuoja kaip moterų menkinimą ar jų teisių pažeidimą, nepastebėjau jokių „seksizmo“ ar moters „žeminimo“ apraiškų. Priešingai. Norėta pasakyti, kad moterims ne visuomet sudaromos sąlygos ką nors keisti ar apskritai veikti tam tikroje profesinėje srityje. Švietimo sistemą daugybę metų griovė ne moterys-mokytojos, o neoliberalūs politikai- konservatoriai, liberalai, socialdemokratai.

Prisipažinsiu, kad man ši istorija primena tai, kaip pastaruosius ketverius metus buvome puolami mes, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos nariai. Mus diena iš dienos trypė ir žemino, nes Tauta išrinko ne tuos. Panašu, kad istorija kartojasi. Tauta, prezidento rinkimuose pasirinkusi krikščioniškas vertybes išpažįstantį G. Nausėdą, pasakė aiškų ne liberalams ir jų globėjai I. Šimonytei. Tačiau neoliberalai nemoka garbingai pralaimėti. O svarbiausias ginklas jų arsenale – patyčios.

Tuo pačiu, negaliu nepaminėti Prezidento sprendimo, kuriam tikrai nepritariu. Turiu galvoje Prezidento sprendimą neleisti moderuoti Prezidentūroje vykusio renginio keliems žurnalistams. Galima asmeniškai negerbti vieno, ar kito žurnalisto, dėl jo akivaizdaus šališkumo, nesutikti eiti į jų vedamas laidas, bet to negalima perkelti į institucijos lygmenį, ar diskriminuoti viešuose renginiuose, – teigia Ramūnas Karbauskis.

BV inf.