Kam USA gyventi gerai

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-09-22 21:03:00, skaitė 1319, komentavo 13

Kam USA gyventi gerai

Nesinorėjo, bet teks nuliūdinti uSSa-filus. Vakar Niujorko metro nuo bėgių nuvažiavo traukinys, nusitarkuodamas šonus į plienines konstrukcijas, esančias išilgai bėgių. Visi gyvi, viskas gerai, tačiau ne apie tai. Iš karto po įvykio buvo sulaikytas benamis, kuris prieš pat avariją ant bėgių metė statybines atliekas. Įtariamasis turi gražų vardą - Demetrius Harvardas. Ir tai, žinoma, negras.

Na ir kas galėjo pagalvoti, tiesa?

Tuo tarpu JAV teisingumo departamentas Niujorką, Portlendą ir Sietlą perkėlė į tą jurisdikcijų kategoriją, kurios leidžia smurtauti ir naikinti nuosavybę jų teritorijoje. Pagal JAV prezidento sprendimą taip vadinamiems „miestams-anarchistams“ bus atimtas finansavimas iš federalinio biudžeto.

Na kaip gi taip? Juk jie katik pradėjo gerai gyventi...

O štai dar vienas įdomus dalykas - pažiūrėkite bet kokį vakaroidinės šalies blogą, pavyzdžiui, USA. Visi totaliai ten skundžiasi statybų kokybe. Praktiškai visi USA namai, perkami išsimokėjimui 50 metų, yra pastatyti iš "šūdo ir pagalių" - todėl ir subyra dar iki to nei žmogus spėja išsimokėti. Mūsų kaimuose netgi pašiūrės malkoms pastatytos iš labiau patikimų medžiagų. Ir visą šią „statybą“ USA pristato kaip kaip tikrą pramonę.

Čia galite pamatyti, iš ko pagamintas tipiškas amerikono namas. Pūstelėjo vėjelis - ir mes galime matyti namo pjūvį.

Net tie ir tie USA namai, kurie jums gali pasirodyti, kad yra pastatyti  iš įprastų plytų - taip pat yra padaryti iš tokio pačio šūdo. Tai butaforija, USA yra vien tik butaforija ir apgaulė:

Ir čia dar  „Humanite“ rašo: „Džordžijos valstijoje masiškai praktikuojama migrančių sterilizacija pašalinant joms gimdą. Dažnai ir pačios moterys net nesupranta, kas su jomis yra daroma“.

Apšakalėti galim. Koncentracijos stovykla ir daktaro Mengelės nustatytos gairės „laisvės ir demokratijos irštvoje“. Ir va taip pas juos viskas.

Dūmai nuo Kalifornijos gaisrų pasiekė Kanadą, smogas apgaubė Vankuverį. Oro mėginiuose Europoje rasta pelenų ir suodžių dalelių iš Kalifornijos. Bet kur visi šitie sušikti ekologai, kodėl jie neklykia taip, kaip klykė, kada Sibire liepsnojo miško gaisrai?

"Rusijos lėktuvai masiškai bombarduoja "taikius" basmačius ("sukilėlius" pagal pindosus) šiaurės vakarų Sirijoje", - rašo Amerikos balsas". Reiktu jiems tokių "taikių" basmačių-suklėlių, pjaustančių galvas pasilinksminimui, kokius du-tris šimtus tūkstančių apgyvendinti nuolatiniam gyvenimui pas save, USA. Pradžiai. Tada jie patys papasakotu kaip ir kur reikia bombarduoti.