Pavijome ir aplenksime Ameriką!? (video)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-09-21 18:34:00, skaitė 1453, komentavo 2

Pavijome ir aplenksime Ameriką!? (video)

Septintą dešimtmetį Sovietų Sąjungoje buvo šūkis: „Pavysime ir aplenksime Ameriką“. Nikita Chruščiovas, tuometinis sovietinių komunistų vadas, net neįtarė, kad po pusės amžiaus mažytė sovietijos skeveldra Lietuva įstengs pavyti Ameriką. Bent jau viena skandalinga partija ir jos atstovai Ameriką jau pasivijo (žiūr.nuotrauką).

Nuotraukos centre matome tolerancijos, politkorektiškumo, genderizmo, LGBT ideologijos ir narkotikų diegimo simbolį.

Astra Astrauskaitė savo FB parašė: „Visi sisteminiai remia šitos (LGBTIQ+66 lytys+kanapės) partijos ideologiją ir su ja sudarytų koaliciją, jei patektų į Seimą (transvestitas - Armonaitės ir Šimašiaus „Laisvės“ partijos kandidatas į Seimą, sąraše - 2-as po Armonaitės, Tomas Vytautas Raskevičius)... Šalia jo atsisėdo diskusijoms TS - LKD kandidatas 2 Naujamiesčio - Naujininkų apygardoje Žygimantas Pavilionis.“

Toje pačioje nuotraukoje su lietuvišku pe.....tu vaizduojamas jo idėjinis brolis iš Niuhemšyro valstijos, kuris antrame ture varžysis dėl Češiro grafystės šerifo posto. Už jį (ją) balsavo 4000 gyventojų, nepaisant to, kad tai ne tik iškrypėlis, bet ir anarchistas, ir satanistas. Apie šį subjektą plačiau pasakojama žemiau pateikiamame video.

 

Video autorius tikisi, kad jo tėvynainiai nebus tokie bepročiai ir nerinks šio iškrypėlio. Aš solidarus su JAV gyventoju ir tikiuosi, kad lietuviai irgi nėra bepročiai.

https://youtu.be/Uz1H-arGT98