Marijus Ambraziunas. Patikrintas algoritmas, kaip sustiprinti imunitetą

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/mari... 2020-09-14 10:55:00, skaitė 1361, komentavo 0

Marijus Ambraziunas. Patikrintas algoritmas, kaip sustiprinti imunitetą

Kaip žinia, – artėja viruso antra banga ir laikas pasirūpinti savo sveikata, kad nepapulti pas rimtus specialistus su komplikacijomis. Vasara baigėsi, keičiasi orai, lietus, vėjas – ir tai reiškia, kad mūsų imunitetui bus išbandymas. Jei mes rūpinomės savo sveikata, darėm išsivalymus, badavimus, detoksus ir naudojom papildus – tai netūrėtų būti didelių problemų ir mūsų imunitetas susitvarkys. Bet jei organizmas yra išsekęs, nualintas stresų ir darbų – tai imunitetui bus nelengva greitai ir be skausmo susitvarkyti.

Dėl to, šiame straipsnyje noriu pateikti paprastus žingsnius – ką reikia daryti , pajutus pirmus peršalimo požymius: gerklės perštėjimą, kosulį, užblokuoti sinusai, drebulys ir kylanti temperatūra. Pati temperatūra nėra blogai – tai tik rodo, kad organizmas pereina į turbo lygį, kovojant su patogenais. Blogai yra tada, kai per 3 dienas neužtenka vidinių resursų įveikti patogenus arba temperatūra laikosi virš 39 laipsnių Celsijaus.

Svarbiausia, laiku padėti imunitetui susitvarkyt. Ir ko jam reikia?

  • Reikia skysčių, vandens, arbatų (avietės, citrina ir tt).
  • Reikia antioksidantų – Vitamino C 1000 mg x 3k, Vitamino A+E.
  • Reikia Cinko 15mg ir Magnio 400mg,
  • Reikia antiseptiko – Propolio tinktūra 20 lašų su 50ml šilto vandens x3k, veikia prieš virusus ir kaip adaptogenas – stimuliuoja imunitetą.
  • Reikia šiltai atsigulti ir pailsėti, per naktį netgi ir išprakaituoti.

Šis algoritmas yra paprasčiausias standartas, kurį kiekviena mama turėtų žinoti. Priklausomai nuo užteštumo lygio – organizmas gali visiškai pasveikti, arba gali kelias dienas pasirguliuoti. Svarbiausia neleisti peršalimui įsisiūbuoti ir persimesti į plaučius ir sukelti rimtesnes pasekmes, kur be antibiotikų nesusitvarkysim.

Šitą algoritmą esu pats išbandęs ir pacientai sėkmingai naudojo. Tai gali pasirodyti žinoma informacija ir nieko naujo, bet rekomenduoju nepamiršti ir saugoti save ir artimuosius.

www.bio-detox.net