Trampas uždraudė kritinės rasinės teorijos treningus, kuriuose aiškinama, kad JAV – rasistinė valstybė (video)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-09-11 11:11:00, skaitė 1225, komentavo 12

Trampas uždraudė kritinės rasinės teorijos treningus, kuriuose aiškinama, kad JAV – rasistinė valstybė (video)

Amerikos federalinėse struktūrose daugiau nebus vykdomi kritinės rasinės teorijos treningai, perduoda Fox News. Kaip pažymi televizijos kanalas, ši teorija aiškina, kad JAV iš esmės yra rasistinė valstybė, o visi baltieji – rasistai. Ilgalaikis „smegenų plovimas“ pasitarnavo priežastimi pogromų Amerikos miestų gatvėse, mano Fox News vedantysis Greg Gutfeld.

Baltųjų rūmų šeimininkas Donaldas Trampas tik ką uždraudė federalinėse struktūrose organizuoti kritinės rasinės teorijos treningus. Ši teorija tvirtina, kad JAV iš savo prigimties yra rasistinė valstybė ir visi baltieji čia – rasistai. Ir taip, Trampas vėl padarė tai, kam niekas neturėjo drąsos. Jis išnaikino kenksmingą ideologiją, kuri griauna įmonių ir žmonių gyvenimus, be to už jų pačių pinigus.

Ši liga, užgimė kupinuose neapykantos kairiųjų akademiniuose sluoksniuose. Kritinė rasių teorija griauna pozityvius amerikiečių pasaulėžiūros pamatus, duoda šiai nacijai naują apibūdinimą: priespaudos variklio. Tai skatina nesantaiką mokyklose, šeimose, o dabar ir darbe.

Pagrindinė puikaus darbuotojo savybė – pozityvus elgesys. Kritinė rasinė teorija pakeičia tai pavydu ir nepasitenkinimu. Jos vaisius jūs matote Amerikos miestų gatvėse. Tai prasidėjo universitetuose, po to išsiliejo į treningus „nesąmoningo šališkumo“ darbe, o kulminacija tapo infantilūs pogromų vykdytojai, naudojantys šią ideologiją, prievartos pateisinimui. 

Stebitės, kodėl šie klounai kimba prie restoranų lankytojų? Jiems praplovė smegenis, ir jie skaito, kad jūs – rasistas, tiesiog nesuvokia to. Ir jie atėjo atverti jums akis. „Nesąmoningas rasizmas“ reiškia, kad net jei sakote, kad nesate rasistas, jie jums atsako: „Ne, jūs to tiesiog nesuprantate“. Tai sekta.

Tačiau žmonės, pasisakantys už tokią indoktrinaciją, patys vadovaujasi nesąmoningu rasizmu: jie daro prielaidą, kad visi baltieji yra vienodi, su „baltųjų privilegija“. Taip, tai yra sąmoningas rasizmas!

Ir D.Trumpas teisus, kad šį toksiną pašalino iš darbo vietos. Tikėkimės, kad ši drąsa yra pavyzdys kitiems. Nuo to priklauso mūsų šalies išlikimas.

Tai jau antra Fox News laida, skirta kritinei rasinei teorijai. Rugsėjo pradžioje laidoje Tucker Carlson tonight žurnalistas Christopher Rufo papasakojo, kad Finansų ministerija, FTB ir pagrindinės JAV branduolinės laboratorijos užsiėmė „perauklėjimu“ savo baltųjų bendradarbių: verčia juos prisipažinti engėjais ir atsiprašyti „engiamųjų“, kad tokia propaganda dešimtmečius skambėjo Amerikos mokyklose, ofisuose ir bažnyčiose ir tapo JAV vykstančių pogromų priežastimi.

Lietuvoje, birželio pradžioje, nepaisant COVID-19 karantino, seimo narė Aušrinė Armonaitė, pasitelkusi dešimtis juodų gastrolierių iš užsienio, surengė Lietuvos moksleiviams pozityvios rasinės teorijos treningus prie JAV ambasados, klupdė mūsų jaunimą ne prieš Dievo Motiną Mariją, ne prieš Kristų, o prie JAV žuvusį juodą recidyvistą. Birželio 8 dieną aš išsiunčiau prašymą Lietuvos vadovybei teisiškai įvertinti 2020-06-05 eitynes, kuriose dalyvavo Seimo narė Aušrinė Armonaitė. Jokios reakcijos. Gal po JAV prezidento žingsnių ir Lietuvos valdžia įgaus drąsos ir imsis priemonių, kad Armonaitės treningai nepasikartotų?

65211_600.jpg

Pozityvios rasinės teorijos lektorės pavardė Aslaygh Schakelford (https://youtu.be/7UP2xOqbf2Q). Schakel – žydų piniginis vienetas šekelis. Gal sutapimas, bet Adolfo Hitlerio tikroji pavardė buvo Šekelgruberis, kas vokiškai reiškia šekelių rinkėjas. (https://youtu.be/2tRCDHypqSc (11:00)).