Juodaodžiai, marksizmas ir pasiekimai

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2020-09-11 10:36:00, skaitė 1200, komentavo 5

Juodaodžiai, marksizmas ir pasiekimai

GENETINĖ kodėl tiek daugelio juodaodžių marksistinių pažiūrų priežastis yra paprastai žemesnis IQ tarp juodaodžių, palyginti su baltaisiais. Rasinio vidutinio intelekto koeficiento skirtumas tarp JAV gyvenančių juodaodžių (vidutiniškai 20% baltųjų mulatų) ir baltųjų JAV gyventojų yra apie 15 balų. Baltųjų vidurkis 100. JAV gyvenančių juodaodžių vidurkis 85.

Yra dvi gerai ištirtos IQ tarp 70 ir 90 pasekmės. Viena iš jų yra nepateisinamas savęs vertinimas savo protiniu meistriškumu. Juodieji, net ir mažiau inteligentai, dažnai mano, kad yra pakankamai protingi, kad galėtų daryti bet ką ... tol, kol nesuteiksi jiems darbo iš tikrųjų. Štai tada jie pradeda fantazuoti apie įsivaizduojamus pasiekimus („Juodosios erdvės“ programos), teisintis, kad negamina ir nesukuria  jokių tikrų aukštų technologijų produktų (baltų privilegija), ir meluoti apie savo praeities šlovingus pasiekimus (senovės juodosios civilizacijos). Kita pasekmė yra susierzinimas, kuris atsiranda tada, kai juodaodžiai stebi baltus, kurie daro protinį iššūkį, kurio dauguma juodaodžių negali. Tas apmaudas sukelia priešiškumą ir skatina juodaodžius kaltę nuo savo trūkumų nukreipti į „baltąjį rasizmą“.

Kultūros skiriasi, o mūsų kultūra yra viena iš technologiškai pažangesnių kultūrų. Beveik visi labiausiai apmokami darbai - techniniai, raštvedybos, teisiniai - yra darbai, kuriems reikalingas aukštas intelekto koeficientas, kad būtų konkurencingi darbo rinkoje.

Kadangi juodaodžių intelekto koeficientas pasiskirsto žemyn, palyginti su baltųjų, maždaug 15 balų, jie (vidutiniškai) atsidurs baltųjų konkursuose dėl geriausių darbų, o rezultatas bus apskritai žemesnė socialinė ir ekonominė padėtis. Lygiai taip, kaip šiandien galime pamatyti aplink save.

Dabar, stengdamiesi paskatinti juodaodžius, turime patvirtinimo veiksmų įstatymus, rasinių įdarbinimo kvotas ir lygių galimybių reikalavimus, kurie darbdavius ​​apkrauna mažiau kvalifikuotais darbuotojais, nei jie galėtų turėti kitu atveju. Nepaisant visų šių taisomųjų pastangų, juodaodžiai vis tiek atsilieka.

Tai, ką marksistai jums sako apie „sisteminį rasizmą“, yra klaidinga, tačiau tai yra dar netiesa, nei jūs manote. Juodieji turi sistemos privilegijas. Tačiau jų įgimti rasiniai trūkumai gyvenant techniškai pažangioje kultūroje yra tokie dideli, kad šių privilegijų nepakako kompensuoti.

* * *

pateikė Davidas Simsas