Izraelio politikas Moše Feiglin džiaugėsi masine žmonių žūtimi Beirute. Kas susprogdino? (video)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-08-08 23:34:00, skaitė 1501, komentavo 7

Izraelio politikas Moše Feiglin džiaugėsi masine žmonių žūtimi Beirute. Kas susprogdino? (video)

 Izraelio nacional-liberalios partijos „Zechut“ vadovas Moše Feiglin, po sprogimo Beiruto uoste, parašė savo FB paskyroje:

„Ty be-av (Izraelio „įsimylėlių diena“) proga mes gavome įspūdingą pirotechnikos šau Beirute.

Ačiū žydų dievui ir Mosadui, kurie surengė mums šią įspūdingą šventę“.

Gadi Vaknin komentare parašė: „Šlykštu! Mums pasisekė, hitlerininko neišrinko į parlamentą. Džiaugiesi nekaltų žmonių mirtims. Ir po to mes reiškiame pretenzijas savo nedraugams. Nors tu gi kuo geresnis. Tai vadinasi politinė savižudybė. Nors „Zechut“ negalima pavadinti sėkminga partija, o Feigliną sėkmingu politiku“.

Izraelio portalas pažymi, kad rugpjūčio 6 d., praėjus dienai po paskelbimo, FB pašalino minėtą Moše Feiglino pranešimą.

„Savo publikacijoje, paskelbtoje socialiniame tinkle praėjus dienai po sprogimo Beirute, nusinešusio 100 gyvybių ir sužeidusio 5000 žmonių, politikas suabejojo dėl tikrosios įvykio priežasties. „Jūs iš tikrųjų tikite, kad tai buvo kažkoks kuro sandėlis? Jūs tikite, kad šis pragaras nebūtų išsiliejęs ant mūsų raketų lietumi?“ - cituojamas Feiglinas.

https://youtu.be/-NXS8nJIkr4

Rusų politologas Maksimas Ševčenko neatmeta galimybės, kad salietra Beiruto uoste galėjo būti specialiai sandėliuojamos Rusijos žydų, kad salietrą panaudoti prireikus.

https://youtu.be/pZPXINHY0UY

Bulgaru politikas Plamenas Paskovas pasakoja dar apie kelias sprogimo versijas.

Nuorodos:

P.S.:

Lenkų spauda rašo, kad Beirute „yra daug žmonių, kurie tvirtina, kad matė naikintuvus šovusius raketas į jau degančius sandėlius, ir tiktai šis bombardavimas sukėlė sprogimą“: https://wpolityce.pl/swiat/512510-dramatyczna-opowiesc-swiadka-z-bejrutu