Eitynės Berlyne prieš koronavelniojimą – pamoka Putinui ir ES putinams

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-08-04 23:06:00, skaitė 1291, komentavo 10

Eitynės Berlyne prieš koronavelniojimą – pamoka Putinui ir ES putinams

Pasaulio finansinių elitų koronavelniojimas (rus.koronobesije) sukėlė atsakomąją pasalio tautų reakciją, rašoma rusų portale Katiuša. Savaitgalį Vokietijoje šimtai tūkstančių įprastai paklusnių vokiečių išėjo protestuoti prieš globalios oligarchijos planuojamą antrą koronavelniojimo bangą, prieš įžūlų piniguočių krūvelės bandymą primesti žmonijai naują pasaulio tvarką su visuotina vakcinacija (čipizacija?), namų areštais, antsnūkiais, totaliu sekimu ir nacionalinių ekonomikų sugriovimu koronaviruso pretekstu. MIP praktiškai tylėjo, o po renginio dešimtis kartų sumažino renginio dalyvių skaičių, demonstrantus vadino „suokalbio teorijos šalininkais“, „dešiniaisiais ekstremistais“ ir „naujo koronaviruso neigėjais“, o dienraštis Die Welt – tiesiog idiotais (covidioten).

Katiuša pažymi, kad peržiūrint renginio video tarp protestuojančių „galima pamatyti krikščionis su jų simbolika, vokiečių komunistus, leftistus ir netgi pederastus su kovotojais už negrų teises, kuriems, matomai, nusipjauti prieš ką protestuoti, kad tik pamojuoti vėliavėlėmis“.

Apie ši renginį esu rašęs ankstesnėje publikacijoje, todėl nesikartosiu.

https://manolietuva.com/?p=3339

Demonstration-gegen-Corona-Massnahmen-in-Berlin.jpg

Katiuša pažymi, kad klijuoti etiketes dabar madinga. JAV visi baltieji – „vergvaldžių palikuonys“, o Vokietijoje visi, kas prieš „europines vertybes (t. y. pirmiausiai – prieš pederastiją) – nacistai“, nesvarbu, kad renginyje buvo LGBT ir BLM vėliavos ir jų atstovai.

Katiuša nuomone, grupė oligarchų, siekiančių pralobti pasaulio gyventojų sąskaita, bando visuomenei primesti išimtinai kairiųjų liberalų, BLM tipo, protestus, kad nukreipti žmones nuo koronavelniojimo problemų. Jie nesugeba atsakyti į „nepatogius klausimus“ dėl koronaviruso, daugumai jau nepakanka „oficialiosios versijos“. „Geriausias to pavyzdys: atsiradęs šį pavasarį nedidelis judėjimas „Pasipriešinimas 2020“, kuris iš pradžių surinkdavo kelis šimtus žmonių, o šį savaitgalį išvedė dešimtis ar šimtus tūkstančių. Ir sprendžiant iš visko, tai dar toli gražu ne pabaiga.“

Focus nurodo, kad Vokietijoje dėl „pandemijos“ be darbo liko 0,5 milijono žmonių, apie 5 milijonai pervesti į nepilną darbo dieną. Atskiruose regionuose bedarbių skaičius išaugo 50%. Sunkiausiai krizė smogė stambiems miestams, tarp labiausiai nukentėjusių regionų – Heseno ir Bavarijos federalinės žemės. Be to vokiškos MIP pažymi, kad faktiškai sergamumas koronavirusu neatsiliepė į ekonominių pasekmių sunkumą – regionuose su blogais sergamumo ir mirtingumo rodikliais toli gražu ne visuomet buvo pats didžiausias ekonomikos nuosmukis, ir atvirkščiai. Todėl daroma išvada, kad krizė išprovokuota ne tiek paties susirgimo, kiek jo profilaktikos priemonių.

Vokietijos gyventojai vis dažniau kelia klausimą dėl karantino tikslingumo. Tai patvirtino ir Švedija, apie ką esu rašęs anksčiau:

https://manolietuva.com/?p=3291

imgonline-com-ua-PicOnPic-2GRYSDfLVq.jpg

Vakar apie Švediją, vienintelę ES valstybę, netaikiusią griežto karantino ir neuždariusią ekonomikos, ir jos ekonomikos pergalę rašė Bloomberg. Šios šalies ekonomikos kritimas daug mažesnis, negu kitų kitose išsivysčiusių ES valstybių.

Rusijoje tendencijos analogiškos vokiškoms – tik situacija žymiai blogesnė, rašo Katiuša ir perspėja, kad rusai nepasitiki valdžia, įkritusia į skaitmeninį autizmą ir šokančia pagal globalaus priešininko dūdelę. Tereikia menkos kibirkšties. Kai rusai išeis į gatves, jų atgal nesuvarys jokia nacionalinė gvardija,

Laikas imtis proto ir Lietuvos valdžiai. Nepaisant visų švietimo reformų Lietuva vis dar nėra beraštė, todėl melas, kiekvieną dieną centrinių MIP mums liejamas mums ant galvų, gali sukelti tik dar didesnį visuomenės nepasitenkinimą ir valdžios koronavelniojimo visuotinį sabotažą.

Nuorodos: