KORONAVIRUSO gal ir nepastebėtume, jei ne... (B. Geitsas ir BIG PHARMA, vakcinacija ir nevaisingumas)

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/koron... 2020-07-19 20:22:00, skaitė 1033, komentavo 2

KORONAVIRUSO gal ir nepastebėtume, jei ne... (B. Geitsas ir BIG PHARMA, vakcinacija ir nevaisingumas)

Prieš vakcinaciją pasisakantis medicinos mokslų daktaras prof. Vladislavas Šafalinovas

Rusų blogeris, knygų apie istoriją, ekonomiką ir geopolitiką autorius Nikolajus Starikovas nagrinėja dabar aktualų klausimą – vakcinaciją, kuri daugeliui žmonių kelią įtarimus. Jo manymu, dėl vakcinacijos padėkoti turime BIG PHARMA'i (didžiosioms farmacijos korporacijoms) ir Bilui Geitsui (Bill Gates).

„Jei nebūtų tokios masinės informacinės atakos prieš žmones ir tokio globalaus informacinio tinklo, vadinamo internetu, mes turbūt beveik nepastebėtume, kad koronavirusas atsirado“, – sako medicinos mokslų daktaras prof. Vladislavas Šafalinovas.

Ką mums suleidžia vakcinavimo metu? Ar nėra vakcinose priedų, kaip kad būna kompiuterinėse programose? BIG PHARMA – tai milžiniški pinigai. Šių korporacijų biudžetai sulygintini su valstybių biudžetais.

Profesoriaus V. Šafalinovo manymu, atsitiktinumų, kalbant apie vakcinaciją, nėra, todėl kažin ar atsitiktinai nuo kai kurių vakcinų Indijoje daugybei žmonių pasidarė taip negerai, kad jie tapo neįgaliais. "Kai pasirodo koks nors preparatas, jis turi būti išbandytas. Jei preparatas išbandymus praeina, bet veikia žmones prastai, vadinasi, arba išbandymai patvirtinti klaidingai, arba preparatas sukurtas prastai", – sako medikas.

Kodėl B. Geitsas, neturėdamas net aukštojo išsilavinimo (juolab medicininio) užsiima vakcinomis? Pasak V. Šafalinovo, tai – didžiuliai pinigai. Ar gali vakcinos sukelti nevaisingumą ir kitas problemas? Apie tai ir daugiau – šioje laidoje.

Dažniausiai Lietuvoje nepageidaujama ar, neretai, tiesiog draudžiama publicistika ir dokumentika – kiekvieną dieną rodoma „PressJazz TV“ kanale.