240 000 žmonių pasirašė Baltųjų rūmų peticiją raginančią paskelbti George'ą Sorosą teroristu

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2020-07-19 19:39:00, skaitė 1187, komentavo 3

240 000 žmonių pasirašė Baltųjų rūmų peticiją raginančią paskelbti George'ą Sorosą teroristu

Baltųjų rūmų peticija, kuria raginama „paskelbti G. Sorosą teroristu ir areštuoti visus jo turtus, susijusius su organizacija pagal RICO ir NDAA įstatymus“, susilaukė itin didelio visuomenės pritarimo ir šiuo metu  turi surinkusi daugiau nei 225 000 parašų.

Peticijos tekste skelbiama: „George'as Sorosas sąmoningai ir nuolat bandė sugriauti sistemą bei kitaip vykdyti suėmimo veiksmus prieš JAV ir jos piliečius, sukūrė ir finansavo dešimtis (o gal net ir šimtus) diskrečių organizacijų, kurių vienintelis tikslas yra naudojantis Alinsky teroristų taktika pritaikyti ją praktikoje tam, kad palengvinti JAV sistemų ir konstitucinės teisės žlugimą.

Jo vykdoma veikla buvo kenksminga, o taip pat buvo daroma netinkama įtaka visai demokratų partijai ir didelei JAV federalinės vyriausybės daliai.

JAV Teisingumo departamentas turėtų nedelsdamas paskelbti George'ą Sorosą bei visas šias organizacijas ir personalo narius vietiniais teroristais. Taip pat turi būti konfiskuojamas visas asmeninis bei organizacijos turtas, remiantis Civilinio turto konfiskavimo įstatymu.“