Po Ghislaine Maxwell suėmimo, Rose McGowan reikalauja areštuoti ir princą Andrew bei Billą Clintoną

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2020-07-06 13:08:00, skaitė 1152, komentavo 3

Po Ghislaine Maxwell suėmimo, Rose McGowan reikalauja areštuoti ir princą Andrew bei Billą Clintoną

Didžiosios Britanijos karališkos šeimos atstovui ir buvusiam JAV prezidentui mesti kaltinimai dėl dalyvavimo Jeffrey Epstein pedofilijos skandale. 

Rose McGowan ragina suimti karališkos šeimos atstovą, princą Andrew, ir Billą Clintoną dėl jų tariamų ryšių su velioniu Jeffrey Epsteinu. Ši informacija paplito po to, kai buvo areštuota įtariama J. Epstein seksualinės prievartos bendrininkė Ghislaine Maxwell.

„Dabar atėjo Billo Clintono ir princo Andrew atpildo metas“, -  penktadienį R. McGowan paskelbė savo „Twitter” paskyroje. Šis įrašas buvo publikuotas praėjus vos vienai dienai po to, kai FTB ir NYPD aptiko G. Makswell Naujajame Hampšyro mieste, kuriame ji slapstėsi.

Aktorės publikuotame įraše taip pat buvo pateikta nuotrauka, kurioje raudonais kryžiais užbraukti Harvey Weinstein, Jeffrey Epstein ir Ghislaine Maxwell veidai. 

106895030_2632555140406186_6341941709044224071_n.jpg

Šiuo metu G. Makswell, buvusiai ilgametei J. Epsteino merginai, pareikšta daugybė kaltinimų dėl seksualinės prievartos. Šie kaltinimai susiję su prekyba žmonėmis ir seksualine prievarta, apimančia ir nepilnametes mergaites.

Po šešis kartus pareikšto kaltinamojo akto, kuris nebuvo panaikintas po G. Makswell arešto, prokurorai tvirtina, kad moteris priviliodavo nepilnametes vykti į daugybę Epsteino rezidencijų - įskaitant daugiabučius Manhatane, aukštutiniame East Side, jo rezidenciją Palm Byče, namą Londone ir rančą, esančią Naujojoje Meksikoje, Santa Fė mieste. 

Po G. Makswell arešto, JAV advokatė, Audrey Strauss, pareiškė, kad ji „laukia, kol sutiks princą Andrew, kuris atvyksta pasikalbėti“.

„Tikimės iš jo pareiškimo sulaukti naudos“, - kalbėjo A. Strauss.

Artimi Princui Andrew šaltiniai žinių portalui „Fox News” tvirtino, jog Britų Karališkoji Šeima bandė susisiekti ir siulyti savo pagalbą.

„Per pastarąjį mėnesį keletą kartų su Teisingumo Departamentu bandžiusi kontaktuoti hercogo komanda išlieka sumišusi - jie nesulaukė jokio atsakymo.”, - tikino šaltinis.

Ketvirtadienį 60-mečio teisinė komanda žinių portalui „Fox News” teigė, jog negali nieko pakomentuoti apie G. Maxwell sulaikymą.

Praėjusią vasarą D. Epsteinas, laukdamas teismo dėl seksualinės prekybos žmonėmis, mirė federaliniame kalėjime, Niujorke.

Tinklaraštis „The Telegraph” skelbia, jog G. Maxwell supažindino Jorko hercogą su D. Epsteinu 1999 metais.

Princas Andrew neigė turėjęs lytinių santykių su viena pagrindinių D. Epsteino kaltintoja Virginia Roberts Giuffre, po to, kai ji pasakė, jog turėjo lytinių santykių su hercogu tris kartus, įskaitant tą kartą, kai jai buvo vos 17 metų.

Tuo tarpu, buvęs JAV prezidentas B. Clintonas tvirtina, jog jis niekada nesilankė žinomoje „orgijų saloje”, kuri priklausė D. Epsteinui.

Ilgalaikis techninės priežiūros darbuotojas, dirbęs Karibų saloje, tikina, jog vieną kartą yra matęs B. Clintoną su D. Epsteinu pastarojo viloje - tačiau pagal naująjį „Netflix” serialą „Jeffrey Epstein: Filthy Rich”, kuris buvo pradėtas rodyti šių metų gegužės mėnesį, B. Clintonas ir D. Epsteinas vilos verandoje buvo vieni.

Roberts Giuffre, kuri tikina, jog D. Epsteinas ją pradėjo išnaudoti, kai jai buvo vos 17 metų, anksčiau yra sakiua, kad ji prisimena mačiusi B. Clintoną saloje, tačiau R. Giuffre teigia, kad buvęs prezidentas niekada nesielgė nederamai.