Jie mano, kad gali išgelbėti Lietuvą…

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/jie-... 2020-07-04 11:32:00, skaitė 1327, komentavo 9

Jie mano, kad gali išgelbėti Lietuvą…

Prieš Seimo rinkimus visuomet atsiranda įvairių grupuočių, manančių, kad gali išgelbėti Lietuvą. Šiame video visi susirinkę dalyviai išvardino daugybę problemų: nuo kertamų miškų, 5G žalos ir netgi buvo paaiškinta, kas iš tiesų yra lietuviai.

Bet. Ar visuomenė balsuos už tuos, kurie vardina problemas, tačiau nesiūlo konkrečių sprendimo būdų? Vardinti problemas moka beveik visi, na, žinoma, yra ir tokių, kurie jų nemato. Kokioje situacijoje dabar iš tikrųjų yra Lietuva, supranta vos keletas visuomenininkų. O tokių, kurie tikrąsias problemas garsiai įvardintų, tėra vienetai.

Pavyzdžiui: kodėl niekas garsiai nekelia problemos, kad Lietuva yra JAV marionetė ir visa LT politika yra paremta pataikavimu užatlantės šeimininkams? Ar iškelta problema, kad Lietuva paversta karinio konflikto tarp JAV ir Rusijos karine zona?

Ar iškelta problema, kad mes neturime savo valiutos, banko… Ar iškelta problema, kad reiktų už grotų sukišti tuos, kas išvogė ir sugriovė Lietuvą?

Visų pirma, reikia susigrąžinti nepriklausomybę, o paskui tvarkytis ūkį!

Kviečiame pasiklausyti Lietuvos Nepriklausomybės Akto signataro, Lietuvos Visuomenės Tarybos valdybos pirmininko dr. Zigmo Vaišvilos spaudos konferencijos pavadinimu „Lietuvos Visuomenės Tarybos kreipimasis dėl Tautos susitelkimo“.

Dalyvauja ir Lietuvos Visuomenės Tarybos (LVT) programines nuostatas Tautos susitelkimui pristato pranešėjai: LVT valdybos nariai Tauras Jakelaitis (Lietuvos liaudies partijos l. e. p. pirmininkas), Aldas Mačiulis ir Vilmantas Povilaitis (lietuvių išeivijos Airijoje atstovas), LVT Visuomenės ekstremalių situacijų komisijos l. e. p. pirmininkė dr. Nendrė Černiauskienė, Audrius Bružas (mentalinės studijos, tarptautinė jogos federacija), dr. Daiva Šeškauskaitė (etnologė, dainų atlikėja, muzikantė, lektorė), Jolita Maslauskaitė-Targonskienė („Tautos vardu“, saugios technologijos – nuotoliniu būdu), Miškų bendruomenės vadovas Vytautas Radavičius, ūkininkas Marijus Čekavičius.

Egidijus Paulauskas