Lietuva pilnai pasirengusi artėjančiai antrajai koronaviruso bangai, ne iki galo aišku tik dėl milijardų skolinimosi

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/lietuv... 2020-06-26 15:46:00, skaitė 823, komentavo 4

Lietuva pilnai pasirengusi artėjančiai antrajai koronaviruso bangai, ne iki galo aišku tik dėl milijardų skolinimosi

Sveikatos apsaugos minisyras Aurelijus Veryga – vienas pagrindinių pergalės prieš pirmąją koronaviruso bangą autorius. Nuotr. facebook.com

Pasaulinė sveikatos organizacija (PSO) perspėjo Europą, pranešė euronews. Paaiškėjo, kad koronaviruso infekcijos plitimo greitis po karantino atšaukimo padidėjo.

Euronews dieną anksčiau skelbė, kad Europa jau ruošiasi antrajai koronaviruoso epidemijos bangai, kuri, atrodo, tikrai neišvengiama.

Kaip žinoma, Lietuvos vadovybė, neseniai suorganizavo unikalius pergalės prieš pirmąją koronaviruso bangą šventinius renginius (apie tai buvo skelbta publikacijose „Lietuva su muzika iškovojo Laisvę prieš 30 metų, koncertais pažymės ir pergalę prieš pirmąją koronaviruso bangą!“ ir „Lietuvių tauta pakiliai paminėjo Pergalės dieną prieš koronaviruso pirmąją bangą“).

Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga yra informavęs, kad antrosios koronaviruso bangos atrėmimui esame pilnai pasiruošę. Apie tai politikas pasakojo dar birželio 17 d. valstybinio transliuotojo laidoje „Dienos tema“, švęsdamas pergalę prieš pirmają koronaviruso bangą. Ministras neslėpamas džiaugsmo atskleidė, kad pergalės dienos proga išgėrė nealkoholinį šotą.

Tiesa, nėra iki galo aišku, ar Lietuvai lygiai taip pat lengvai, prasidėjus antrąjai koronaviruso bangai Europoje, seksis skolintis milijardus, reikalingus išdalinti lygiai taip pat ir dėl tokių pačių priežasčių, kaip jie buvo dalinami ir per pirmąją koronaviruso bangą.

Susiję:

Kai Lietuvos teritoriją administruoja vasalai apsistatę psichopatais