Pasveikinkime vieni kitus, Lietuva susipyko beveik su visais kaimynais

Autorius: Vaidas Žemaitis Lekstutis Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/pasv... 2020-06-25 18:44:00, skaitė 1021, komentavo 4

Pasveikinkime vieni kitus, Lietuva susipyko beveik su visais kaimynais

Lietuvos politika niekuomet nepasižymėjo išmintimi ir kaimyniškumu, bet šį kartą jos valdžiažmogiai padarė viską, kad su visais artimiausiais kaimynais susipyktume

Baltarusija bloga, nes ten gyvena kažkoks Lukašenka, kuris bendrauja su „teroristine“ Rusija. Baltarusija pasistatė AE, nes lietuviai užsidarė savo, kuri dar galėjo veikti bent 20 metų ir tai pačiai Baltarusijai pardavinėti elektrą.

Latviai su estais Lietuvai taip pat blogi, o Gitanas Nausėda elgiasi kaip užsispyręs „ožiukas“

Estijoje ketvirtadienį vyksiančiame Baltijos šalių prezidentų susitikime turėjęs dalyvauti Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda paskutinę minutę atšaukė savo vizitą. Estijos Prezidentūros oficialiame pranešime nurodoma, kad apie neatvykimą į susitikimą Saremos salose G. Nausėda pranešė paskutinę minutę dėl „vidaus reikalų“.

Latvija su Estija nepaklausė Lietuvos

Lietuvai reikalaujant Latvijos ir Estijos dėl rugpjūtį numatomos įjungti Baltarusijos Astravo atominės elektrinės (AE) elektros boikoto, prezidentas Gitanas Nausėda dar antradienį ragino užsienio reikalų ir energetikos ministrus suderinti pozicijas, kad Lietuva būtų „kaip vienas kumštis“.

Lietuvos politika: Amerika pirma

Lietuva tapo visiška vasalė, kuri užsienio politiką spręsti perleido Lenkijai: ji sprendžia kai kurias Lietuvos problemas, o Latvija, Estija, Baltarusija ir Rusija tapo priešėmis. Kada pagaliau Lietuva bus išvaduota iš JAV gniaužtų ir taps savarankiška bei nepriklausoma valstybė su savo politika, o ne kolonijine, primesta iš už Atlanto.

Vaidas Žemaitis Lekstutis