Lenkija maldauja JAV … okupuoti ją kuo greičiau. Linas Linkevičius teigia, kad JAV okupacija būtų gerai ir Lietuvai.

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/202... 2020-06-24 18:44:00, skaitė 1149, komentavo 30

Lenkija maldauja JAV … okupuoti ją kuo greičiau. Linas Linkevičius teigia, kad JAV okupacija būtų gerai ir Lietuvai.

JAV prezidentas D.Trampas ir Lenkijos prezidentas A.Dūda su labai iškalbinga šypsena:

Lenkijos prezidentas Andžiejus Dūda labai prašo JAV karo nusikaltėlius dislokuoti Lenkijoje JAV okupacinės kariuomenės dalinius, įkurdinti JAV galvažudžių, pasižymėjusių civilių žmonių  Vietname, Irake, Afganistane, Libijoje, Sirijoje ir visame pasaulyje žudikų bazę Lenkijos, Europos hienos teritorijoje. Lenkai, teigia jų marionetinis prezidentas, yra net pasiruošę apmokėti kolonizatorių bazės įkūrimo ir išlaikymo išlaidas. “Laisvi ir išdidūs” lenkų bajorai tokie laisvi, kad yra pasiruošę net užmokėti užsienio kolonizatoriams už savo pavergimą. Elitas visada buvo labiausiai linkęs išduoti savo tautas.

Linas Linkevičius, buvęs komjaunuolis, o dabar aršus antikomunistas, buvęs idėjinis socialistas, o dabar sorosinis liberastas, buvęs marksistas, o dabar ištikimas Geltonojo Velnio vergas, politinės prostitucijos akrobatas, ideologinio lankstumo meistras, parsidavėliškumo asas ir vėl pakerėjo visus savo politinės kamasutros unikaliais sugebėjimais. Lietuvos (?) užsienio reikalų (JAV) ministerijos vadovas (kokia gėda!!) net nemirktelėjęs išdavė eilinę antivalstybinės proamerikietiškos dezinformacijos arklišką dozę.

Linas, žinoma, pasmerkė V.Putino straipsnyje atskleistas tiesas dėl Vakarų, pirmiausiai Didžiosios Britanijos, Prancūzijos, JAV, Lenkijos bei fašistinių Pabaltijo šalių organizacijų, Ukrainos nacionalistų kolaboravimo su nacistinės Vokietijos, Vieningos Europos agresoriais II Pasaulinio karo išvakarėse. Rūsčiai, kaip tik pajėgia šis išsekęs pajacas, pasmerkė ir pavadino Rusijos prezidento išsakytą nemalonią visiems nacių kolaborantams objektyvią istorinę tiesą „Rusijos bandymais perrašyti istoriją“. Istoriją, kurią JAV-NATO karo nusikaltėlių gauja seniai suklastojo, perrašė, iškraipė, išvogė ir išniekino visais įmanomais būdais, Linas, gavęs komandą iš Vašingtono „Balsas!“, pareikalavo neperrašinėti. Bo jau 30 metų po JAV organizuotų valstybinių perversmų (sąjūdžių, maidanų, spalvotų revoliucijų) atvestos į valdžią marionetinės antiliaudinės chuntos labai riebiai parazituoja, pardavinėdamos rusofobiją, militaristinę isteriją, antitarybinį melą ir išdavinėdamos savo šalių nacionalinius interesus.

Linas su bezdžionei būdingu entuziazmu ir idiotui būdinga euforija pasveikino Lenkijos marionetinio fašistinio režimo sprendimą pasikviesti į Lenkiją JAV karo nusikaltėlių legioną, įkurdinti Lenkijoje JAV kolonizatorių okupacinę kariuomenę, dislokuoti tokiu būdu taikios ir demokratiškos Rusijos pasienyje JAV agresorių dalinį ir taip dar labiau destabilizuoti padėtį regione. Lino tuščioje galvoje su neįtikėtinai iškreipta logika be jokio vargo telpa visas kalnas vienas kitą paneigiančių teiginių. Net tik dera, bet ir kažkokiu būdu vienas kitą organiškai papildo savo absurdu   – vardan taikos jis pakvietė NATO karo nusikaltėlių gaują dar labiau eskaluoti  karinę įtampą Rusijos pasienyje, Baltijos ir Juodosios jūrų baseinuose, vardan stabilumo Linas pareikalavo didinti neteisėtas Vakarų ekonomines sankcijas Rusijai, vardan demokratijos jis paragino JAV aktyviau kištis į kitų šalių vidaus reikalus, žudyti Rytų Ukrainos, Donbaso civilius gyventojus, laisvės kovotojus, pasmerkė Krymo žmonių laisvai išreikštą teisėtą valią kurti ateitį su Rusija. L.Linkevičiaus politinės prostitucijos sugebėjimai džiugina ir stebina net visko mačiusius JAV politikos iškrypėlius, sorosinius demokratus, kurie valdo JAV kolonijas, tokias kaip Pabaltijo šalys, Gruzija, Ukraina. Kiekvieną kartą, kai L.Linkevičius Lietuvos vardu išduoda savo akrobatikos neįtikėtiną piruetą,  jie linksmai ploja Linui per petį ir sako: “Linkevichius – the best!”. Tik už šį rusofobinį liliputų cirką mokėti tenka Lietuvai ir lietuvių tautai, deja…

JAV (Jungtinės Agresorių Valstijos) ir NATO (Nacionalinė Amerikos Teroristinė Organizacija) karo nusikaltėlių gauja įsakė savo 5 kolonai Lietuvoje – konservatoriams, liberalams, socdemams, nacionalistams, fašistams, tautininkams ir panašiems “patriotams” – paruošti iš vietinių čiabuvių pakankamą masę pigios patrankų mėsos būsimai JAV/NATO agresijai prieš Rusiją. JAV 5 kolona Lietuvoje, kaip jai įprasta, su vergo nuolankumu ir bezdžionišku įniršiu ėmėsi vykdyti savo šeimininkų paliepimą paspartinti Lietuvos gyventojų genocidą iki karo pramonės lygio. Landsberginė chunta ėmėsi per visus savo parsidavusius melo propagandos kanalus (LRT, tv3, lnk, delfi ir visus kitus) vykdyti aršią karo su Rusija propagandos kampaniją, kurstyti tautinę nesantaiką, urvinę rusofobiją, militaristinę isteriją. Ir visa tai vyksta per chuntos valdomus kanalus atvirai ir visiškai nežiūrint į tai, kad minėtos veiklos yra uždraustos įstatymo, už karo propagandą yra numatyta net baudžiamoji atsakomybė.Bet kam rūpi įstatymai, kai valdo chunta.

Šitos militaristinės psichozės yra transliuojamos per visus įmanomus dezinformacijos kanalus 24/7 online režimu ir formos šios isterijos yra pačios įvairiausios – nuo gatvės kvailių pasisakymų iki kunigų pamokslų bažnyčiose. Leidžiami įvairūs paramilitarinių fašistinių organizacijų, šaulių, savanorių “pamokymai” kaip elgtis, jeigu Rusija neva užpultų JAV nuskurdintą ir apiplėštą Lietuvą. Įvairūs anal’itikai, šuns penktos kojalos ir kiti laučiai rimtais veidais porina kosmines nesąmones apie Rusijos agresiją, Lietuvos viešoje erdvėje nuolat eksibicionuoja JAV/NATO karo nusikaltėlių , žudikų okupacinių būrių dislokavimai Lietuvoje, Lenkijoje ir kitur prie Rusijos sienos. JAV/NATO patyrę žudikai-generolai idiotiškais snukiais rėžia debiliškas kalbas kaip jie atakuos Rusiją, Kaliningradą, Krymą, muša karo būgnus, jiems antrina parsidavę JAV Lietuvos ir kitų kolonijų aukščiausi pareigūnai, žygiuoja nacistinės “patriotinės” besmegenių tapinoidų kolonos, klykauja pakvaišę “yksperrrdai” ir t.t. ir pan.

Karo beprotybės bakchanalija, panašu, Lietuvoje tampa pagrindiniu masinės sąmonės kvaišalu. Šita karo vanagų gauja atėjo į Lietuvą 1990 metais su Sąjūdžiu. Šitie vampyrai landsberginės chuntos kvietimu atėjo pasiimti tavo sielos, šitie “varpai skamba tau”…

Gelbėk savo sielą nuo išprotėjusių pragaro šunų, neleisk jų pražūtingam lojimui, kraugeriškam urzgimui užgožti tavo sąmonę, išlaisvink savo sveiką protą nuo propagandos nuodų, išsaugok gamtos tau įdėtus pagarbą GYVYBEI, MEILEI, SAUGUMUI, TAIKAI.

JEIGU LEISI JAV-NATO KARO NUSIKALTĖLIAMS, JŲ NUSIKALSTAMAME KARE  PRIEŠ RUSIJĄ UŽ VISO PASAULIO PAVERGIMĄ, SUDEGINTI SAVO TĖVYNĘ, KITOS LIETUVOS TU NEBETURĖSI NIEKADA!!!

NE JAV/NATO AGRESIJAI!

STOP KARO SU RUSIJA PROPAGANDAI!

NE JAV/NATO NEOKOLONIALIZMUI, IMPERIALIZMUI, MILITARIZMUI, VISŲ TAUTŲ GENOCIDUI!

STOP US/NATO WAR CRIMES ARROUND THE WORLD!

US/NATO WAR CRIMINALS TO NIURNBERG-2!

US/NATO MUST BE DESTROYED!

YANKEE, GO HOME!

PEACE – YES! NO WAR!

JAV/NATO KARO NUSIKALTĖLIAI – LAUK IŠ LIETUVOS!