LDiena atsakymai į Rodiono klausimus. Pirmieji šiais metais. 7538-06-10

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: https://www.youtube.com/watch?... 2020-06-11 09:21:00, skaitė 1251, komentavo 22

LDiena atsakymai į Rodiono klausimus. Pirmieji šiais metais. 7538-06-10

Gerbiamas Rodionas uždavė 4 klausimus (neskaitant įžangos) su mielu atsakau.

---
Laba diena, gerbiamas Ldiena ir jo klonų redaktoriau,

Norėjau sužinoti kodėl nutrūko Ldiena rubrika klausimai-atsakymai. Ar tai buvo techniniai nesklandumai, laiko stoka ar įsikišo gauruota hibridinė mordoro botokso pripumpuota Savukyno ir Ramanausko letena.

Kadangi paskutinė klausimų atsakymų laida buvo įkelta berods praeitų metų lapkričio mėnesį, po to dar buvo susikaupę nemažai klausimų į kurios taip ir nebuvo atsakymų.

Kadangi liaudis prašo, o besėdint tarp keturių sienų kilo įvairių minčių ir klausimų. Taigi siunčiu naujus klausimus, jei nuspręstumėt minėtą rubriką atgaivinti.

https://youtu.be/qA6Nie8Q0xU

12:09 1. Kokio Jūsų versija dėl taip vadinamo Corona viruso?

Kas, kodėl, kam visa tai naudinga ilgoje ir trumpoje perspektyvoje. Kaip minėti įvykiai tikėtina vystysis užsienyje ir Lietuvoje? Kodėl dalis šalių taip ir nepasidavei šiai masinei psichozei? Kaip vertinate susidariusią situacija dėl šio viruso „Didžiojoje žemėje“ t.y. Rusijoje. Ar nepasikeitė Jūsų pozicija ir nuomone apie A. Verygą?

[Laurynas: labai rekomenduoju peržiūrėti apie Koronės projektą - Сергей Альбертович Салль "ВОЗвращение к Омерзительной Теме" https://www.youtube.com/watch?v=XDo9N...]

37:10 2. Kokia Jūsų nuomone apie taip vadinama “Q judėjimą”?

Kokie šio judėjimai tikslai, uždaviniai ir atgarsiai Lietuvoje? Ar galima teigti, kad Press Jazz pasirodantis „Varlinas“ ir „Necentro ekspertas“ yra spec. tarnybų žmonės, bent jau tokių minčių turėjo gerb. Simonas Kroidonas. Kurie tokiu būdu galbūt ir bando lipdyti, stiprinti D. Trumpo pozicijas Lietuvoje.

46:56 3. Kokia Jūsų nuomone apie numerologiją?

Turiu omeny, Press Jazz kažkada pasirodydavo G. Radvila, kuris sudarydavo įvairių įvykių ir asmenybių numerologinius portretus, kurie iš esmės pasitvirtino. Panašias prognozes atlieka ir įvykių pateikia tokia Džulija Po (https://www.youtube.com/channel/UCdUI...).

Taip pat nemažai numerologijos ir skaičių Q judėjime.

56:57 4. Kokia Jūsų nuomonė apie alternatyvistus U. Kiguolį, M. Gabrilavičių, V. Zizą. Ar eitumėte su šiais veikėjais į žvalgybą?

Pagarbiai Ldiena ir jo klonų fanas
„LDIENA LIVES MATTER“
Rodionas
---

1:03:10 PABAIGOS ŽODIS