Lenkų šeimą ir vaikus nuo LGBT ideologijos saugos „Šeimos kortos“ įstatymas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-06-11 08:53:00, skaitė 859, komentavo 3

Lenkų šeimą ir vaikus nuo LGBT ideologijos saugos „Šeimos kortos“ įstatymas

Lenkijos prezidentas Andžejus Duda trečiadienį, birželio 10 dieną, pasirašė „Šeimos kortos“ įstatymą, kuris turi apsaugoti tradicinę šeimą ir vaikus nuo žalingos LGBT ideologijos. „Tai mano pareiga“, - pažymėjo valstybės vadovas.

Prezidento žodžiais, įstatymas skirtas apsaugoti tradicinę šeimą ir vaikus kaip pagrindinį socialinį institutą, kuriam vis daugiau grėsmių sukelia LGBT ideologija.

„Šeima yra bet kurios valstybės egzistencijos pamatas, nes šeima yra pagrindinė struktūrinė visuomenės grandis. O juk be visuomenės valstybė negali egzistuoti“, - pažymėjo prezidentas Duda.

Lenkijos valstybės vadovas taip pat pabrėžė, kad paramą šeimai, santuokai, kaip moters ir vyro sąjungai, o taip pat motinystei garantuoja Lenkijos Konstitucija.

Andžejus Duda užtikrino, kad nuosekliai gins lenkų šeimas nuo įtakos žalingų ideologijų, konkrečiai, pasisakys prie vaikų įvaikinimą vienalytėmis poromis. „Šeimos korta“ parodo būtent tuos pagrindinius elementus, kuriais įsipareigojama ginti šeimą kaip tokią, o taip pat jos interesus.

Šeima, turinti stiprias šaknis lenkų tradicijoje, yra elementas lenkų nacionalinio „kultūrinio kodo“.

„Šeimos korta“ taip pat numato paramą pagyvenusiems žmonėms ir vienišiems tėvams.

Pridėkim, kad Lenkijoje veikia įstatymas „Didelės šeimos korta“, kuri daugiavaikėms šeimoms suteikia esmines nuolaidas.

Šaltiniai: