Astra Astrauskaitė kalba „vėjus“

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/astr... 2020-06-04 20:43:00, skaitė 1023, komentavo 5

Astra Astrauskaitė kalba „vėjus“

Tamsta mokytoja Astra Genovaitė Astrauskaitė, kuri raudonais dažai apliejo „Laisvės kalvos“ maketą, savo socialinio tinklo paskyroje pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame ji plėšia plakatus ir nusikalba

Astra aktyvi visuomenininkė, o būnant aktyviai svarbu nedaryti kvailų klaidų. Nieko asmeniško, tik keli pastebėjimai, kurie klaidina visuomenę ir rodo kvailą pavyzdį:

  1. Astra teigia, kad Amerika yra Lietuvos saugotoja. Iš tikro taip niekada nebuvo. Kur dabar ta „saugotoja“? Susirinko žaislus ir paliko „saugomą“ Lietuvą.
  2.  Generolas Vėtra buvo naivus Hitlerio halujus. Jis nėra Lietuvos didvyris.
  3. Astros demonstruojami veiksmai yra kvailas pavyzdys, kaip susidoroti su kitokia nuomone. O jeigu ateitų kiti ir nuplėštų plakatus su jos nuomone? Kuo jos nuomonė yra svarbesnė už kitų? Ar jiems negalima taikiai reikšti savo, kad ir kvailų, įsitikinimų?
  4. Amerikoje rasizmas nesibaigė prieš 170 metų, tai visiški kliedesiai. Valdas Adamkus, Sorošo artimas draugas paaiškina kada JAV dar gyvavo rasizmas.

Vienintelis dėmesio vertas dalykas iš visos jos kalbos yra tas, kad visa tai, kas vyksta JAV ir prie prie JAV ambasados Lietuvoje, yra Sorošo halujų darbas.

Bet tai nereiškia, kad jie neturi teisės reikštis ir jų nuomonė turi būti sudraskoma ir išmetama į šiukšles. Tokie Astros veiksmai tik iššauks didesnius neramumus. Šiuo atveju ji pasielgė kaip naudinga idiotė, kuria pasinaudos ta pati organizacija, prieš kurią ji ir eina – „Antifa“.

Paprasčiausiai į tokius plakatėlius reikia nekreipti dėmesio, tada jų niekas nepamatys ir nebus jokio nepasitenkinimo bangos.

Egidijus Paulauskas