Italijos audito rūmai: italai nebuvo tinkamai apsaugoti nuo COVID-19

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-05-31 15:49:00, skaitė 895, komentavo 0

Italijos audito rūmai: italai nebuvo tinkamai apsaugoti nuo COVID-19

Mes ant savo kailio patyrėme, kad Lietuvos sveikatos apsaugos sistema yra nepasiruošusi epidemijoms, o ligoninių sistema taip liberalizuota ir optimizuota per pastaruosius dešimtmečius, kad pas gydytojus specialistus mes pateksime geriausiu atveju po pusės metų arba po kelių metų (!), jei iki to laiko nemirsime. Šią situaciją charakterizuoti liaudyje yra labai tinkamas žodis „bardakas“. Turime ir to „bardako“ neadekvatų vadovą – Aurelijų Verygą, suskubusį sau ir savo ministerijos darbuotojams, bet ne gydytojams, labai operatyviai pasididinti atlyginimus.

Kai kurios ES šalys turėjo jau visiškai suliberalizuotą ir optimizuotą (verygizuotą) mediciną. Geriausi pavyzdžiai – labiausiai nuo COVID-19 nukentėjusios Italija ir Ispanija, nors šios šalys PSO buvo skaitomos efektyvios sveikatos apsaugos pavyzdžiais pasaulyje, jos lyderiais.

Ir štai driokstelėjo Uhano (o greičiausiai Geitso ir Sorošo) virusas SARS-CoV-2. Menkas, silpnas ir tolydžio silpstantis, kuris iš 7,5 milijardo planetos gyventojų tesugebėjo numarinti 360000 žmonių! Skrodimus mirusiems daryti buvo uždrausta, o mirę su SARS-CoV-2 buvo prirašomi prie mirusių nuo COVID-19. Išeitų, kad realių aukų buvo kokių 180000 (?) per visą planetą! Tai tik parodo, kad „pandemija“ yra feikinė, ne reali, o sukelta globalistinės spaudos ir Bilo Geitso finansuojamos PSO. Naudinga ji yra tiems, kas privatizavo Centrinius bankus, kas gamina rezervines valiutas. Visiems kitiems, išskyrus šiuos „pinigų šeimininkus“ ir jų agentūrą, tai bus kelių dešimtmečių skolų jungas.

Dar paaiškėjo, kad ES yra visiškai nepasiruošusi epidemijoms, neturi efektyvios sveikatos priežiūros sistemos. Dabar, dėl neadekvačios reakcijos, su visu tuo beprotišku „karantinu“ ES atsidūrė ant ekonomikos žlugimo slenksčio.

Italijos audito rūmai: italai nebuvo tinkamai apsaugoti nuo COVID-19

Italai ėmė tirti krizės priežastis

Italijos sveikatos apsaugos ministerijos ataskaita parodė, kad tik 4,1 procentai mirčių Italijoje nuo SARS-CoV-2 buvo nesant kitų chroniškų susirgimų, o vidutinis mirusiųjų amžius buvo 81 metai. 59,6% mirusiųjų turėjo tris ir daugiau chroniškų ligų ir patologijų, 21,4% dvi ir 15% - vieną. Pirmoje vietoje tarp mirusių buvo sergantys arterine hipertenzija - 68,3%, 2 tipo diabetu - 30,1%, širdies išemija - 28,2%, prieširdžių fibriliacija 22,5%, chronišku inkstų nepakankamumu – 20,4%.

Italijos audito rūmai: italai nebuvo tinkamai apsaugoti nuo COVID-19

Italijos audito rūmų išvada: italai liko neapsaugoti nuo SARS-CoV-2

Italų dienraštyje Il Giornale rašoma, kad Italijos Audito Rūmai pateikė Italijos sveikatos sistemos tikslią analizę. Italijoje buvo parengta daugiau nei 9 tūkstančiai gydytojų, kurie per pastaruosius 8 metus išvyko dirbti į užsienį ieškodami darbo ar tinkamesnio atlyginimo. Populiariausios kryptys? Jungtinė Karalystė, Vokietija, Šveicarija ir Prancūzija.

Toje pačioje ataskaitoje Audito Rūmai taip pat atkreipė dėmesį į ligonių priežiūros sutelkimą dideliuose ligoninių centruose - dar vieną reiškinį, kartu su gydytojų pabėgimu į užsienį, kuris sukėlė nacionalinės sveikatos sistemos nuskurdimą, kuri tapo visai neveiksminga. Tokiomis aplinkybėmis ir susidūrus su nepaprastąja padėtimi, kurią sukėlė „Covid-19“ pandemija, Italijos gyventojai liko „be tinkamos apsaugos“. Konstatuojama, kad „sveikatos apsaugą sutelkus didelėse specializuotose struktūrose … rajonuose neliko veiksmingos ir tinkamos sveikatos pagalbos.“

Anot audito, „tinkamas pagalbos tinklas rajone yra ne tik civilizacijos klausimas atsižvelgiant į asmens ir žmonių su negalia sunkumus ir lėtines problemas, bet ir vienintelė gynybos priemonė, kuomet reikia operatyviai išsiaiškinti su kuo kovojama ir tai sustabdyti“.

Kaip visa tai panašu į Lietuvos situaciją!

Nuorodos:

https://www.epicentro.iss.it/coronavirus/bollettino/Report-COVID-2019_21_maggio.pdf?fbclid=IwAR0q-9o_3gT_KVwD306X7WGszE9YbLryM4P0rU5cuj4siGcUDXtI39_rbl0

https://www.ilgiornale.it/news/economia/sanit-corte-dei-conti-8-anni-fuggiti-allestero-9mila-medici-1866786.html