„15min“ ir „Delfi“ tapo sovietinio „Glavlito“ analogais

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-05-25 13:38:00, skaitė 950, komentavo 11

„15min“ ir „Delfi“ tapo sovietinio „Glavlito“ analogais

Sovietijoje kitaminčiams buvo užklijuojama „užsienio agento“, „imperialistų tarno“, „buržuazinio nacionalisto“ ir panašios etiketės. Dabar etiketės pasikeitė. Jas ant kitaminčių klijuoja užsienio kapitalo įmonės Delfi.lt ir 15min.lt. Savotiška kitaminčių medžioklė su varovais: FB nurodo jų primetamai globalistinei ideologijai netinkamą „žvėrelį“, o FB samdyti tarnai Delfi ir 15min jį „nušauna“. FB telieka jį ištrinti. Tikslas pasiektas, o rankos nesuteptos. Puiki demokratijos imitacija.

Jaunimui priminsiu, kad Sovietų sąjungoje buvo tokia įstaiga „Glavlitas“. Be jos sankcijos dienos šviesos neišvysdavo nei viena knyga, nei vienas laikraštis, nei koks menkas popiergalis. Per ideologinę cenzūrą praeidavo net tiksliųjų mokslų monografijos. Buvau kelių tokių knygų bendraautoriumi 8-me dešimtmetyje, dar studijų laikais, todėl gerai atsimenu. „Glavlito“ uždavinys buvo stebėti, kad leidiniuose nebūtų „sąmokslo teorijų“ prieš komunistinę ideologiją ir sovietinį režimą.

Trisdešimtais Lietuvos nepriklausomybė metais „Glavlitas“ atgimė. Tik dabar jis stebi ir kontroliuoja, kad į žiniasklaidą neprasiskverbtų „sąmokslo teorijos“ prieš liberal-fašistinę globalizmo ideologiją. Šiandien Lietuvos „Glavlitą“ sudaro dviejų užsienio kapitalo įmonių tandemas 15min.lt ir Delfi.lt.

„15min“ ir „Delfi“ tapo sovietinio „Glavlito“ analogais

Gegužės 9 dieną savo bloge www.lebionka.blogspot.com ir portale www.manolietuva.com paskelbiau straipsnį „Ir paradą baltarusiai surengė, ir kaimynams, dėl coronos į kelnes pridėjusiems, nosį nušluostė (video)“. Juo pasidalinau Facebook paskyroje, grupėse. Po kurio laiko įrašas buvo užblokuotas. FB pranešimas FB mano paskyroje skelbė: „Klaidinga informacija, patikrino nepriklausomi faktų tikrintojai.“

https://manolietuva.com/?p=2566

http://lebionka.blogspot.com/2020/05/ir-parada-baltarusiai-surenge-ir.html

Kokius gi čia buvo galima tikrinti faktus, kokia gi čia buvo klaidinga informacija? Kad buvo paradas? Juk apie tai visas pasaulis sužinojo. Daug kas ir parado transliaciją matė. Pergalės prieš fašistinę Vokietiją paradas. Tai kur čia „melagiena“ ar „sąmokslo teorija“? Tai gryniausia cenzūra pačia bjauriausia forma!

Buvo šiame straipsnyje skelbiama ir faktais pagrįsta mano nuomonė, kurią turėti man suteikia teisę Lietuvos Konstitucija. Su ja, mano džiaugsmui, iki cenzorių blokados spėjo susipažinti beveik 5 tūkstančiai skaitytojų.

Nepridėjo baltarusiai dėl feikinės „pandemijos“ į kelnes, tai tiesa, ir nenumirė dėl tos „pandemijos“ parado dalyviai, nors jau karantinui skirtos dvi savaitės praėjo.

Tiek jau to, gal mano nuotrauka FB nepatinka, gal nosies forma, o gal žygiuojančių Baltarusijos merginų kojos šokiruoja, gal jiems barzdoti vyrai su sijonais ir aukštakuniais mielesni? Imkim kitą cenzorių „ištirtą“ „sąmokslo teorijos“ pavyzdį, man po ranka atsitiktinai pakliuvusį.

„15min“ ir „Delfi“ tapo sovietinio „Glavlito“ analogais

Apie Bilo vaikų skiepijimo klausimą kalbėti draudžiama

Gegužės 6 dieną Delfi.lt cenzorė Aistė Meidutė paskelbė straipsnį „Skirtingai nei teigia sąmokslo teorijų kūrėjai, Geitsai tvirtina skiepiję savo vaikus“.

https://www.delfi.lt/news/melo-detektorius/melas/skirtingai-nei-teigia-samokslo-teoriju-kurejai-gatesai-tvirtina-skiepije-savo-vaikus.d?id=84215569

Autorė rašo: „„Facebook“ socialiniame tinkle plinta melagingi teiginiai apie Bilą Gatesą ir jo šeimą. Skiepų priešininkai tvirtina, kad „Microsoft“ vadovas, didelį dėmesį skiriantis skiepams, pats savo vaikus skiepyti kategoriškai atsisako.“

Aš čia nesiplėsiu apie galimo satanisto Bilo Geitso skiepų verslą, pusę milijono Indijos vaikų, suparalyžiuotų nuo jo poliomielito vakcinų, Romos klubo planus mažinti planetos gyventojų skaičių, Bilo Geitso už 2,5 milijardo dolerių nupirktą Pasaulio sveikatos organizaciją, jo nupirktus centrinius vakarų šalių dienraščius ir mokslo centrus, jo šetono ženku 666 pažymėtą patentą. Apie tai aš paskelbiau dešimtis straipsnių savo portaluose (žiūr.sąrašą straipsnio pabaigoje), o, kad trumpiau ir drūčiau, galima pasižiūrėti apie tai video:

http://lebionka.blogspot.com/2020/05/rezisierius-nmichalkovas-vare-covid-19.html

http://lebionka.blogspot.com/2020/05/trys-james-corbett-dokumentinio-filmo.html

Aš suprantu Aistės Meidutės meilę Bilo Geitso personažui, labai gali būti, kad Geisų fondas moka ne tik vokiškam Spiegel? Geitsai nesenai skyrė 2,5 milijonų pakišą šiai žiniasklaidos grupei iš savo fondo, kad apie juos skleistų tik teigiamą informaciją, o kritikus vadintų „sąmokslo teorijų“ skleidėjais. Gal kas nukrenta nuo jo vaišių stalo ir Delfiui? 

https://www.cicero.de/innenpolitik/spiegel-magazin-foerderung-bill-gates-duenger-verschwoerungstheorien-corona-proteste

Publikacijos apie neskiepytus Bilo Geitso vaikus atsirado ne tuščioje vietoje. Šiuo metu pirminis šaltinis, kuriame pasakojama apie šeimos gydytojo pranešimą uždaroje konferencijoje, neva Bilo Geitso vaikai nebuvo skiepyti, yra neaktyvus (https://yournewswire.com/bill-gates-doctor-vaccinate/) Bet juk tai įprasta Bilo Geitso draugų taktika pašalinti visas jiems neįtinkančias publikacijas iš interneto. Aš savo publikacijose tai stebiu nuolatos.

Meidutė rašo: „Straipsnyje nebuvo pateikta gydytojo pavardė, be to, jie išspausdinti portaluose, dažnai platinančiuose nepatikrintą informaciją, todėl reuters.com faktų tikrintojai (tokie patys FB ir Geitsų samdomi, kaip Delfis? A.L. pastaba) šią informaciją paneigė. Iš tiesų, kaip 2019 metais pati Melinda Gates teigė savo „Facebook“ paskyroje, visi trys šeimos vaikai buvo paskiepyti visomis reikalingomis vakcinomis.“

Reikia tik džiaugtis, jei Geitsai skiepijo savo vaikus, bet kaip skelbė JAV žiniasklaida, šios šalies turtingieji tuo metu nerodė tokio noro.

CNN informavo, kad 2007-2013 metais neskiepytų vaikų Kalifornijoje padaugėjo nuo 1,54% iki 3,06%. Tai daugiau negu pusė milijono vaikų atsisakiusių nuo skiepų. 17000 iš jų buvo iš turtingų šeimų, iš Orange County, Santa Barbara ir Bay Area rajonų.

https://edition.cnn.com/2015/12/30/health/california-vaccine-refusers-white-and-wealthy/index.html

American Journal of Public Health 2015 metais rašė, kad tarp 20000 Kalifornijos mokyklų daugiausiai vakcinuotis atsisakė vaikai iš elitinių mokyklų. Tėvai bijojo, kad vaikai netaptų autistais.

https://ajph.aphapublications.org/doi/abs/10.2105/AJPH.2015.302926

O kaip su PSO finansavimu iš Geitsų fondo? Gal tai irgi sąmokslo teorija? Ar tai ne korupcija, kai žmogus, užsiimantis vakcinų verslu, finansuoja PSO, besirūpinančia vakcinavimu globaliu mastu? Juk tai akivaizdi korupcija!

Tuo metu, kai Lietuvoje veikė sovietinis „Glavlitas“, o iš mūsų buvo atimta žodžio laisvė, buvo vakcinos, kurias gamino tik valstybinė medicina. Tokiai medicinai žmonių sveikata nebuvo prekė, nebuvo privatus pasipelnymo šaltinis. Šiandien mes vėl turime „Glavlitą“, tik beveik neliko valstybinės medicinos, kuri vienintėlė gali apginti žmogų nuo Geitsų ir kitų kapitalizmo plėšrūnų.

COVID-19 ir Bilui Geitsui skirtos mano publikacijos: