JAV kolonijoje Ukrainoje paskelbti skandalingi telefoniniai pokalbiai

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/202... 2020-05-20 10:54:00, skaitė 1072, komentavo 4

JAV kolonijoje Ukrainoje paskelbti skandalingi telefoniniai pokalbiai

JAV kolonijoje Ukraina-404 vėl politinės korupcijos skandalas. Ir vėl… jau nuobodu nuo skandalų pastovumo JAV-ES spalvotos revoliucijos Maidauno skakuasų džiunglėse. Paviešinti telefoninių pokalbių įrašai tarp JAV karo nusikaltėlio Bideno ir Ukrobanderlogų taip vadinamo prezidento Pidro Parašaenko, kuriuose Pidro pardavinėja už jankių žalio beverčio pjaustyto popieriaus pakuotes savo tautos ir tėvynės Ukrainos suverenitetą, laisvę, interesus, gyventojus JAV banditams.

Galvojate, vagies Pidro Judo sidabrinių sąskaitas papildė JAV biudžeto doleriai? Klystate. Jeigu atkreipėte dėmesį po Ukrainos prezidento rinkimų cirko į postą buvo paskirtas girtuoklis ir karo nusikaltėlis Parašaenko, Lietuvoje, kaip ir kitose JAV kolonijose, smarkiai išaugo ukrobanderlogų prezidento Pidro gamyklų , tame tarpe saldainių fabriko Roshen, produkcijos pardavimai. Taip, JAV kolonijų čiabuviai apmokėjo JAV karo nusikaltėlių Ukrainos okupacijos išlaidas, o pelnas atiteko JAV karo ir tarptautiniams nusikaltėliams.

JAV 1990 metais Lietuvoje įvykdė valstybinį perversmą  skambiu pavadinimu Sąjūdis. Šios spalvotos revoliucijos rezultate valdžią užgrobė proamerikietiška landsberginė chunta, kurios tikslas buvo ir yra lietuvių tautos pavergimas, teritorijos perleidimas JAV-NATO kolonizatorių nuosavybėn ir utilizavimas. Landsberginė chunta vykdo lietuvių genocidą tiksliai pagal iš Vašingtono gautų nurodymų raidę jau 30 metų ir vargo sau nemato tiek pat laiko.

Chuntos negalima patraukti baudžiamojon atsakomybėn , kol nebus gautas įsakymas iš JAV kolonizatorių. Gera žinia yra tai, kad Parašaenkos pavyzdys rodo, kaip JAV tarptautiniai nusikaltėliai bet kuriuo metu, kai jiems pasirodys, kad vietinius kompradorinius elitus yra naudinga aukoti , savo 5 kolonius visada parduoda. Mauras padarė savo darbą, maurus galima utilizuoti, sako JAV nusikaltėliai. Vašingtonas išdavikams nemoka, Vašingtonas išdavikus panaudoja ir išmeta. Landsberginei chuntai laikas su daiktais ir prieš išėjimo, sako tokie skandalai.

Nėra jokių abejonių, kad visi landsberginių konservatorių, šimašinių liberastų ar panašių nacionalistų rusofobų JAV patriotų pokalbiai yra surašyti, visi nusikaltimai sudėti į katalogus ir laukia savo valandos. Už karą su JAV tarptautiniais nusikaltėliais blogiau gali būti tik draugystė su JAV banditais. Valstybė, aptarnaujanti Blogio imperijos JAV interesus, neturi ateities. Už politinę partiją, kurios programoje pirmuoju punktu nėra įrašyta kova už lietuvių tautos išsivadavimą iš JAV kolonijinės priklausomybės ir NATO okupacijos, negali būti rinkimuose atiduotas nei vienas balsas.

JAV-NATO KARO NUSIKALTĖLIAI – LAUK IŠ LIETUVOS!

JAV 5-ą KOLONĄ Į TAUTOS TRIBUNOLĄ!

NEI VIENOJE LIETUVOS VALDŽIOS INSTITUCIJOJE NETURI BŪTI NEI VIENO RUSOFOBO!