Pedofilijos ir žudymų istorija: žiniasklaida nemato reikalo publikuoti nuskalbtą masinę isteriją

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/pedofi... 2020-05-16 21:58:00, skaitė 1165, komentavo 16

Pedofilijos ir žudymų istorija: žiniasklaida nemato reikalo publikuoti nuskalbtą masinę isteriją

Kai gegužės 15 d. pirmą kartą buvo paviešintas vaizdo įrašas su valstybės vardu iš savo namų grobiamos Deimantės Kedytės, nė viena Lietuvos nepriklausomos bei valstybinės žiniasklaidos informavimo priemonė apie tai neskelbė.

Tai labai natūrali užsakomosios žiniasklaidos reakcija – kad ir kaip jie komentuotų tai, kas matoma vaizdo įraše, vis tiek atrodytų kvailai.

Todėl vieningai buvo nespręsta tiesiog tylėti. Tylėjimas apie svarbiausius įvykius tiek Lietuvoje tiek ir užsienyje – šiuo metu viena dažniausiai naudojamų tautinės-propagandinės žiniasklaidos veikimo priemonių.

Po minėto vaizdo įrašo paviešinimo, vienas ekspertai.eu skaitytojas (pavardė ir vardas redakcijai žinomi) kreipėsi į ekspertai.eu redakciją.

„Sveiki, nusiunčiau į „Kas vyksta Kaune“ įrašą mergaitės grobimo ir štai atsakymas. Gal sudomins ką nors pakomentuoti jūsų portale“, - parašė skaitytojas.

Štai kaip atrodo šis atsakymas:

ekspertai.eu_komentaras3-07.png

Turbūt papildomai kažką daugiau komentuoti čia nėra reikalo. Šis populiariausio Lietuvoje internetinio portalo, kuriam priklauso ir „Kas vyksta kaune“, atsakymas ir yra pats geriausias komentaras.

Daugiau apie pedofilijos ir žudymų istoriją rasite ekspertai.eu skiltyje „Pedofilija“.

Andriaus Lobovo komentaras:

https://youtu.be/AP_iJ-ZFyFY