Inga Stumbrienė papasakojo apie keturkojį šeimos narį: „Maudymas ir šukavimas trunka 2 valandas“

Autorius: Rolandas Paksas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-05-15 20:52:00, skaitė 715, komentavo 5

Inga Stumbrienė papasakojo apie keturkojį šeimos narį: „Maudymas ir šukavimas trunka 2 valandas“

Sakoma, jog augintinis – geriausias žmogaus draugas. Panašu, jog šį posakį patvirtinti gali verslininkė Inga Stumbrienė. Moteris jau 11 metų džiaugiasi Maltos bišonės draugija.

„Pagal dokumentus jos vardas Dona Diamantė Proksima, o mes vadiname ją tiesiog Barbe. Mūsų gražuolė yra jau tituluota. Ji – Lietuvos jaunimo čempionė, turi taurę ir keletą rozečių“, –  pasakojo Rolando Pakso dukra Inga.

Verslininkė socialinio tinklo paskyroje pasidalijo įrašu, kuriame pasakojo kartu su Barbe besiruošianti vasaros sezonui. Pasiteiravus, ar šiemet bus papildyta trofėjų kolekcija, moteris atsakė, jog šiemet parodose dalyvauti neplanuoja, tačiau pasitreniruoti jau išmoktas pamokas – visuomet privalu.

„Šiai veislei nėra daug komandų, svarbu gracingai eiti greta šeimininko ir sustoti gavus komandą. Daug didesni reikalavimai yra išvaizdai: kaulų struktūrai, plauko spalvai, dantų sakandžiui, laikysenai“,- dėstė moteris.

Inga neslėpė, jog augintinio priežiūra krenta ant jos pečių.

„Barbės maudymas ir šukavimas trunka apie 2 valandas. Tad šis rūpestis tenka man, o smagiai žaidžiame jau visi kartu. Ji labai šeimyniška, visada būna šalia mūsų, bet kadangi aš esu jos šeimininkė, tai iš paskos eina būtent paskui mane“, – šyptelėjo ji.