Ir paradą baltarusiai surengė, ir kaimynams, dėl coronos į kelnes pridėjusiems, nosį nušluostė (video)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-05-10 13:03:00, skaitė 1033, komentavo 6

Ir paradą baltarusiai surengė, ir kaimynams, dėl coronos į kelnes pridėjusiems, nosį nušluostė (video)

Baltarusija ir jos prezidentas Aleksandras Lukošenka yra lakmuso popierėlis, parodęs, kad COVID-19 „pandemija“ yra mišinys, sudarytas iš 10% viruso ir 90% sukeltos isterijos. Šis coronavirusas buvo padarytas ir išplatintas tam, kad pinigų šeimininkai galėtų apvogti pasaulio tautas, paskandinti jas skolų pelkėje, o po to pusvelčiui supirkti aktyvus. Mus gi numatyta „paskiepyti“ vakcinomis su nanočipais ir paversti vergais geitsų ir sorošų kuriamame elektroniniame konclageryje.

Ir paradą baltarusiai surengė, ir kaimynams, dėl coronos į kelnes pridėjusiems, nosį nušluostė (video)

Ir paradą baltarusiai surengė, ir kaimynams, dėl coronos į kelnes pridėjusiems, nosį nušluostė (video)

Baltarusija buvo vienintelė postsovietinė respublika, kuri nesugriovė gerai funkcionavusios sveikatos apsaugos sistemos, „neoptimizavo“ ligoninių ir lovų skaičiaus. Baltarusiams neteko skubiai statyti ligoninių, kaip rusams, guldyti ligonių koridoriuose, kaip tai darė „geriausias“ sveikatos apsaugos sistemas turinčioms Ispanijai ir Italijai (geriausios pagal korupcinės Bilo Geitso finansuojamos PSO reitingus). Gerai pasirodė ES ir tos šalys, kurioje išliko valstybinė medicina, ne viskas buvo suprivatizuota. Vavyzdys-Vokietija.

Žinomas Rusijos istorikas dr.Andrejus Fursovas pasakė: „1990 metais Rusijoje buvo 12 762 ligoninių, 2018 — 5257, tai yra – minus 60%. Lovų skaičius sumažėjo nuo 2038 000 iki 1173 000 — minus 43%. Maskvos valdžia prieš aštuonis mėnesius labai džiaugsmingai pranešė, kaip jie optimizavo ligoninių ir lovų skaičių, kad dabar bus didelė ekonomija ir taip toliau. Štai ir nusioptimizavo iki to, kad trūksta ligoninių ir lovų. Kad likęs mažas skaičius nebūtų perpildytas, ir reikalingas saviizoliacijos režimas. Jei vadinti daiktus savo vardais, tai – neoliberalaus režimo krizė medicinos srityje. Mūsų pliusas, kad pas mus ne viską suspėjo optimizuoti iki pabaigos. O štai tose šalyse, kur viską suspėjo, Jungtinėse Valstijose, Italijoje, Ispanijoje, pavyzdžiui, gavo pagal pilną programą šita neoliberalią mediciną. Ten - tokios pačios priemonės, kaip pas mus, bet daugiau lavonų. Iš tikrųjų, socialinės pasekmės COVID-19 epidemijos – tiesiog nuosprendis neoliberaliems režimams.“

Fursovo nuomone, Baltarusija išlaikė TSRS laikais buvusią sistemą, „neoptimizavo“ lovų skaičiaus, todėl jai nereikėjo stabdyti ekonomikos ir sugriauti šalies ūkį.

Rusija niršo, kad Baltarusija nepasiduoda COVID-19 isterijai, nesivelka jos pėdomis, negriauna savo ekonomikos. Rusijos 1 kanalo žurnalistams buvo atimta akreditacija už rodomą melą apie Baltarusiją. Aleksandras Lukošenka prieš kelias dienas paaiškino visa tai baltarusiams (žiūr.video, 7:44).

Šiandien 11 valandą Minske įvyko karinis paradas, skirtas paminėti pergalės prieš fašistinius grobikus 75 metinėms. Žiūrėjau ir džiaugiausi už kaimynus. Karo metais žuvo kas trečias Baltarusijos gyventojas. Tai daugiausiai karo metu patyrusi nuostolių valstybė pasaulyje. Baltarusiai nepabūgo imperialistų sukurto COVID-19 ir nepasidavė coronavirusinei isterijai. Šaunuoliai.