Ultraortodoksų sekta Chabad-Liubavič tapo COVID-19 epidemijos platinimo židiniu Izraelyje ir JAV

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2020-04-04 13:37:00, skaitė 1115, komentavo 2

Ultraortodoksų sekta Chabad-Liubavič tapo COVID-19 epidemijos platinimo židiniu Izraelyje ir JAV

Apie sektą Chabad-Liubavič mes sužinojome tik prieš pat TSRS sugriuvimą. Šią neapykantą visoms pasaulio tautoms propaguojanti sekta iš TSRS teritorijos buvo išvaryta XX amžiaus trečiame dešimtmetyje ir persikėlė į Niujorko Bruklino rajoną, kur iki šiol yra įsikūrusi jos būstinė (žiūr.nuotrauką). Sektos ekspansija į buvusią TSRS prasidėjo 1991 metais. Kaip tik tais metais liberalios Charkovo (Ukraina) žydų bendruomenės pirmininkas Eduardas Hodos apsilankė Brukline ir mėnesį buvo supažindinamas su šios sektos paslaptimis. Vieną iš jo knygų, pasakojančių apie Chabad-Liubavič sektą „ŽYDŲ FAŠIZMAS, ARBA CHABADAS-KELIAS Į PRAGARĄ“ esu beveik visą (įdomesniąją dalį) išvertęs į lietuvių kalbą.

Priminsiu, kad Vilniaus Gaonas, kurio atminimas šiais metais minimas Lietuvoje, yra kelis kartus (1777 ir 1781 metais) išvijęs chabadnikus iš Viniaus ir smerkė šią sektą.

COVID-19 JAV pirmiausiai ėmė plisti ten, kur išplitusi sekta Chabad. Dar kovo 6 dieną buvo pranešta, kad COVID-19 infekuotas ešivos Vašingtone rabinas Rauvenas Fink, kuris dėstė dviem Yeshiva University studentų kursams.

Kovo 10 dieną Niujorko valdžia pirmąja COVID-19 karantino zona šiame mieste paskelbė aplink sinagogą „Izrael cha-cair“ 1609,3 metro radiusu. Buvo infekuoti keli šios bendruomenės nariai.

Niujorke žydai šiomis dienomis laidojami 6 kartus dažniau, negu iki epidemijos. Niujorko meras Bill De Blasio įsakė uždaryti visas sinagogas. Tačiau ultraortodoksai nepaisė mero įsakymo. Kai kuriuose rajonuose buvo išklijuoti skelbimai: „Žmogžudy! Kada tu eini 5 sinagogą, tu plauni savo rankas žydų kraujuje.”

Ultraortodoksų sekta Chabad-Liubavič tapo COVID-19 epidemijos platinimo židiniu Izraelyje ir JAV

Reuters pranešė, kad Bnei Brake, mieste netoli Tel Avivo, kovo 3 dieną policija pastatė barikadas ir blok postus, kad užtikrinti blokavimą žydų chabadnikų apgyvendinto miesto. Žmonės iš jo gali išeiti ir į jį įeiti tik dėl sveikatos priežasčių.Ypatingos taisykles šiam miestui ketvirtadienį vakare patvirtino Izraelio ministrų kabinetas. Jis Bnei Braką, esantį greta Tel-Avivo, paskelbė uždara zona.

https://www.youtube.com/watch?v=wayZdMnqr2E

Iš 200000 miesto gyventojų 38% yra infekuoti koronavirusu. Tai sudaro 30% atvejų nuo 8,7-milijonų gyventojų turinčio Izraelio užsikrėtimų. Tai 100 kartų viršija vidutinį šalies užsikrėtimų vidurkį.

Karantino operacijoje dalyvauja 1000 policininkų. Įvažiuoti Bnei-Brak leidžiama tik produktų tiekėjams ir pirmo poreikio prekėms, o patiems miesto gyventojams išvykti neleidžiama (išimtis tik ekstra atvejai). Į Bnei Braką siunčiami 98 Izraelio kareiviai. Bnei Brako gyventojai ultraortodokasai niekur nedirba, atsisako tarnauti kariuomenėje, turi labai gausias šeimas, virš 10 vaikų, ir gyvena iš aukų.

O iš kur tos aukos?

Pagrindinė sionistų melžiama karvė pasaulyje yra JAV, Vokietija ir kitos pasaulio valstybės. Melžimui ruošiama ir Lietuva, kuri yra reketuojama gražinti žydams Lietuvos okupantų nacionalizuotą turtą. Tuo tikslu priimtas JAV įstatymas 447, eksteritorinis ir neteisėtas, bet skirtas prievartauti Rytų Europos valstybes.

Nuo Izraelio įsteigimo 1948 metais JAV skyrė šiai šaliai 142,3 milijardus dolerių. Šiuo metu Izraelis kiekvienais metais iš JAV gauna po 3,8 milijardus dolerių. Ši parama dar papildoma įvairiomis lengvatomis, mažesniais mokesčiais, organizuojant bendrą gamybą. Privatūs privačių asmenų ir įmonių „labdaros“ fondai ženkliai padidina šią paramą. Benra suma iš JAV primelžiamų lėšų siekia 10 milijardus dolerių per metus.

Kitą iš JAV gaunamą naudą sunku įvertinti. Tai karinių technologijų grobimas, kurios kopijuojamos ir perduodamos Izraelio ginklų pramonei. Didelę naudą Izraelis gauna per laisvos prekybos sutartį su JAV. Visas JAV melžimo mechanizmas išdėstytas čia.

Visos Vokietijos reparacijos po Antrojo pasaulinio karo skaičiuojamos maždaug 1,2 trilijono dolerių, didesnė dalis šios sumos, manoma, teko „piliečiams, turintiems Izraelio pilietybę“ arba „pačiam Izraeliui“.

Plačiomis upėmis pinigai teka ir iš žydų valdomos Ukrainos, Rusijos, kitų postsovietinių valstybių, iš Anglijos, Prancūzijos ir kitų ES valstybių. Tai ir leidžia egzistuoti socialiniu parazitizmu užsiimančioms žydų sektoms, kurios eilinių narių uždavinys studijuoti žydų šventraščius ir daugintis. Ne be jų pagalbos gimstamumas Izraelyje yra 3,2 vaiko vienai moteriai, o ne 1,2-1,4, kaip ES valstybėse.

Dievo bausmė?

Koronavirusas sulygino visus: ir „dievo išrinktuosius“, ir tuos, kuriuos šitie „išrinktieji“ skaito gyvuliais, o jų sielas „vėmalais ir ekskrementais“. Tik, kodėl Jahvė taip baudžia „išrinktąją tautą“? O gal tie išrinktieji labai užrūstino Dievą, o dabar jis juos eilinį kartą baudžia? Dabar su koronavirusu?

Nuorodos: