Dėkingi italai keičia ES vėliavas į Rusijos Trikolorą

Autorius: Anno Šaltinis: https://cont.ws/@PetrovSerg/16... 2020-03-25 01:08:00, skaitė 1013, komentavo 26

Dėkingi italai keičia ES vėliavas į Rusijos Trikolorą

Dėkingi Italijos piliečiai ES vėliavas keičia į Rusijos trikolorą 

Italijoje mirtingumas nuo pandemijos auga dideliais tempais. Miestai yra visiškai uždaryti, žmonėms negali palikti savo namų. Į pagalbą Italijai atėjo Kinija, Kuba ir Rusija:

TIkTbYQq0dkqSUidsf-yT--P1TCvUXe07BIgpCwhRZJNFHOpyiJu7yxf2IIU4VZMhKvfyQ5JNHMjH2EGro6tAseb8UEujISIS0Mk7at9ehZBMglmW9C22m6mBBPZlYMRjR3chx-l

Iki šiol jau keturiolika Rusijos lėktuvų atvyko į Italiją su kariniais  specialistais ir reikiama įranga. Dabar italai pasisako už antirusiškų sankcijų panaikinimą ir taria Rusijai „Ačiū !“

Rusijos ambasada Romoje gauna šimtus žinučių ir komentarų socialiniuose tinkluose su paprastų italų padėka, kuriuos sujaudino Rusijos pagalba:

"Aš gyvenu netoli Pratica di Mare oro uosto ir šiąnakt negalėjau užmigti dėl lėktuvų triukšmo. Bet tas netikėtas triukšmas buvo toks mielas ir ilgai lauktas “;

„Tikrus draugus pažinsi bėdoje“;

„Ačiū už dosnią pagalbą, už viską, ką darote mūsų šalies labui“;

„Ačiū brangioji Rusija, jaučiame jūsų artumą, to nepamiršime“;

„Aš esu kuklus žmogus, jau praradęs viltį. Bet šią naktį aš ją vėl atgavau. Dabar mes žinome, kad esame ne vieni “.

O italas Frederico Cane savo „Facebook“ paskelbė vaizdo įrašą, kurio kadruose jis nuėmė ir susuko ES vėliavą, kuri atsisakė padėti Italijai kovoje su koronaviruso epidemija ir iškėlė Rusijos vėliavą.

„Mes galvojame taip: draugai yra pažįstami bėdoje. Ačiū prezidentui Putinui, ačiū Rusijai “, - parašė jis vaizdo įrašo aprašyme.

Vos per kelias valandas vaizdo įrašas sulaukė daugiau nei 30 tūkst. pasidalijimų. Daugelis Italijos gyventojų pasekė jo pavyzdžiu.

Italas nuima ES vėliavą

Ačiū Rusija! Ačiū Putinui!