Atviros sienos žudo

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://englishnews.org/2020/0... 2020-03-20 21:46:00, skaitė 977, komentavo 3

Atviros sienos žudo

ATVIROS SIENOS kasmet nužudo šimtus tūkstančių žmonių. Tai pasakytina visame pasaulyje, pradedant tarpvalstybinėmis migracijomis, kurios sukelia pilietinius karus ir nestabilumą Afrikoje ir Viduriniuose Rytuose, ir statistiškai nusikalstamai linkusių ne baltaodžių migrantų, kurie kiekvieną dieną atvyksta į Europos tautas.

Atviros sienos leidžia greitai perduoti ir vystytis virusams, atsakingiems už milijonų žudymą net per neseną istoriją ir šimtus milijonų per visą mūsų istoriją.

Straipsnyje nagrinėjamas atvirų sienų poveikis žmonių žudymui Vakarų ar daugumoje Europos tautų. Niekada nėra pati atvira siena, bet žmonės, kurie juos kerta ir ką jie neša, jų ketinimai juos kirsti ar buvimas kitose tautose daro įtaką.

Neabejotini migrantų „maro nešėjai“

Neseniai atsiradęs koronaviruso smaigalys atnešė mirtį šimtams europiečių.

Italijos žiniasklaida pranešė, kad Pakistano migrantas su koronavirusu tyčia nepaisė įsakymų savarankiškai izoliuotis ir šlaistėsi po žmonių susiburimų vietas , bandydamas piktybiškai užkrėsti kitus žmones.

Kai tai medikai išsiaiškino šis pakistanietis buvo areštuotas. Žemiau pateiktas italų žiniasklaidos pranešimo vertimas [1 šaltinis] [2 šaltinis]

Po viso to , galime manyti, kad yra kitų  ne baltųjų imigrantų gyventojų  kurie nepakluso įsakymams savarankiškai izoliuotis ir yra infekuoti , piktybiškai nesirūpindami aplinkiniais žmonėmis.

Tai turėtų pateisinti areštus už šių babuinų piktybišką ligų platinimą, tačiau korumpuota politinė ir teisminė valdžia Italijoje atsisako ginti jų vietinius gyventojus.

Po šio Pakistano maro nešėjo ir ištisų jų bendruomenių neišvengiamas įvykis:

ES iš esmės vykdo marksistų / kalergiečių „laisvą žmonių judėjimą“. Ši atvira sienų politika reiškia, kad ES nėra saugi. Taigi atviros ES sienos yra atsakingos už Europos piliečių žudymą.

Nenuostabu, kad labiausiai ne baltųjų apgyvendinti miestų didmiesčių centrai yra labiausiai užkrėstos vietos.

Taip yra dėl jų aukšto migracijos lygio, įskaitant nelegalią, mediciniškai nepatikrintą migraciją. Žemiau pateikta schema tai įrodo. Jie bando paslėpti šį modelį, suskaidydami jį pagal regionus, tačiau jei pažiūrėtumėte į žemėlapį pagal miestus, pamatytumėte ten koreliaciją, esančią už regioninių ryšių ribų: migrantų bendruomenės neabejotinai veikia kaip maro nešėjos.

Migrantų bendruomenės keliauja daugiau ir, kaip įrodo Italijos pavyzdžiai: negalvokite apie koronaviruso ir žmonių, kuriems jie neišvengiamai miršta, plitimą. Jie visi turėtų būti deportuoti, nes savo ketinimais ir padariniais yra potencialūs žudikai.

Migrantai nusikaltėliai

Dauguma JK kalėjimų gyventojų yra ne baltieji, palyginti su 13 proc baltųjų.Tai yra daugiau nei 87 iš 100% per didelis atstovavimas. Atminkite, kad 1% kalinių atsisako nurodyti etninę priklausomybę, taigi šis skaičius gali siekti 88% kalinių.

Tai rodo, kad didžiausias nusikalstamumo rodiklis vienam gyventojui yra rasė.

Pačiam nebaltųjų buvimui mūsų tautoje įgalino atviros sienos, dalis nebaltų nusikaltėlių yra žudikai, teroristai ir prievartautojai. Atviros sienos tikrai žudo, kalbant apie patikrinamą nusikalstamumo statistiką. Tiksliau, žudo ne baltaodžiai, o atviros sienos yra tik įėjimo taškas.

Niekada neperžengta atvira siena neturės jokio poveikio, nes ją kerta žmonių rasės (neišvengiamai ir akivaizdžiai), o statistiškai labiau linkę į nusikalstamus santykius (dėl savo rasės, mažesnio IQ, mažiau) linkę paklusti taisyklėms ir pan., mažiau efektyviai palaiko civilizacijos pagrindus) ir dažnai visiškai neatsižvelgia arba yra visiškai priešiški žmonėms, kurių sienos migruoja, pasinaudodami susilpnėjusia politine sistema, siekdami savanaudiškos trumpalaikės ekonominės naudos (vadinamosios „ekonominė migracija“, kurią skatina didysis žydų verslas).

Čia pateikiami neapdoroti imigracijos skaičiai: būtent tai palengvina užsienio kilmės virusų (ir nusikaltėlių) pernešimą į JK, ir tą pačią situaciją visoms baltų tautoms verčia judėti politinė klasė (nuo bažnyčios iki politinių partijų). ) ir žydų imigracijos lobistų grupės, tarptautinės grupuotės (tokios kaip ES ) ir ideologijos, kaip nagrinėjama pagal Kalergi planą .

Tiems, kurie nekenčia mūsų tautos, tęsti imigraciją yra daug svarbiau, nei sustabdyti virusą, kuris galėtų išgelbėti gyvybes, nes galiausiai jiems nerūpi mūsų gyvenimas. Tiesą sakant, jie nori, kad mes būtume mirę. (Žr. Visus įvairius antibaltų / kairiosios pakraipos veikėjų iš Richardo Bransono („Virgin media“ generalinio direktoriaus) pareiškimus Whoopi Goldbergui (JAV televizijos laidų vedėjas) pareiškimus, kurie nori, kad visi seni baltaodžiai žūtų, kad jie galėtų lengviau laimėti rinkimus ir išlaikyti kontrolę. )

Atvirų sienų žudymas

Tai neabejotina viruso perdavimo prasme. Tai taip pat neginčijama atsižvelgiant į tai, kad nusikalstamumas padidėja priklausomai nuo jų rasės, kaip pagrindinio veiksnio nustatant tai net pagal kairiosios pakraipos vyriausybės statistikos specialistų ir žiniasklaidos atstovus.

* * *

Šaltinis: „ English News“