Aurimas Guoga: Korona daug labiau išplito leftistų valdomose šalyse

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2020-03-20 07:28:00, skaitė 1090, komentavo 7

Aurimas Guoga: Korona daug labiau išplito leftistų valdomose šalyse

Palyginti su Vokietija, mūsų šalyje, atsižvelgiant į šalių dydžius, viruso paplitimas yra daugiau kaip dešimt kartų mažesnis. Vakar Vokietijoje buvo nustatyta 771 atvejis, o iš viso virš 10 000.

Žinoma, Vokietija dar ne pandemijos centras. Didžiausi skaičiai Italijoje ir Ispanijoje, kur kasdien pranešama apie dešimtis ir šimtus mirčių. Pvz, kovo 18 dieną Italijoje nuo viruso mirė 475 žmonės.

Kodėl virusas labiausiai smogė ten? Visos trys paminėtos šalys valdomos leftistų. Leftistai fanatiškai įtikėję į atviras sienas, bet kokį pastebėjimą apie iš užsienio ateinančią grėsmę laiko nacistų sapalionėmis. Tokie, aišku, užsidarinėti neskuba. Prireikė epidemijos protrūkio ir pranešimų apie daugybę mirčių kad nors kiek ateitų į protą.

Prieš keletą mėnesių Italijoje iš valdžios išmetė Mateo Salvini, kuris pažabojo nelegalią imigraciją. Vietoj to pastatė liurbį, kuris nenorėjo liūdinti kinų, nes dalis jų turtingi ir palieka šaliai nemenkai eurų.

Tuo tarpu mūsų valdžia nėra leftistinė, todėl iš karto ėmėsi deramų priemonių.

Kas būtų buvę, jeigu valdžioje sėdėtų kuoktservatoriai? Per praėjusią krizę Kubilas pirmu reikalu (naktinė reforma) užlaužė mokesčius, nes pabijojo, kad dėl krizės biudžetas gali nepririnkti pinigų. Po to Šimonytė pasiskolino už 10 proc., nors šalia buvo galimybė skolintis už 2 proc. Iš šalies pabėgo 10 proc. gyventojų. Kubilas ir dabar giriasi, kad meistriškai suvaldė krizę.

O ką šiandien būdamas premjero vietoje darytų Anūkas? Šiandien jis domėjosi ar valstiečiai teisėtai paskelbė karantiną. Dar jis Seime pasiūlė kad gal ne pro šalį būtų įsivedus nepaprastąją padėtį. Jam paaiškino, kad nepaprastoji padėtis įvedinėjama arba užpuolimo iš užsienio, arba nevaldomų riaušių atveju. Taip pat Anūkui paaiškino, kad valstiečiai paskelbė karantiną vadovaudamiesi karantino įstatymu, kurį prieš pora metų priėmė šis seimas.

Taip kad krizė mums akivaizdžiai parodė, jog visas tas nesiliaunantis žiniasklaidos varymas ant valstiečių yra vienas ištisinis feikas, o jeigu valdžioje dabar sėdėtų leftistai, tai kasdien girdėtume apie dešimtis mirčių nuo koronaviruso.

Tokios krizės išryškina kas yra kas. Dabar daug lengviau atskirti kur tiesa kur melas. Pasinaudokite proga susigaudyti.

Tai geras vis dėlto Veryga, ar vis tiek norėtumėte kuoktservatorių paskirto sveikatos sargo?