Teaching of Agents. Dedukcinis mąstymas (satyra paremta galimai realiais faktais)

Autorius: Archyvar Šaltinis: www.youtube.com/channel/UCuw4x... 2020-03-18 13:55:00, skaitė 712, komentavo 1

Teaching of Agents. Dedukcinis mąstymas (satyra paremta galimai realiais faktais)

Nuotraukoje matome vieną VSD agentą Tomą Janeliūną (aš taip galvoju)

Kitas tipas - Jurijus Radovičius https://youtu.be/QBLOW4D6Hj8. Tai agentas, kuris norėjo sudirbti Kazimierą Juraitį. Sprendžiu iš jo laidos kurioje kalba apie susitikimą su Juraičiu (tame pačiame kanale):

https://www.youtube.com/watch?v=0Lek8vo29NQ

Atrodė juokingas, bet su specialiomis žiniomis bei mano kaimyno Rimo kalbėsenos braižu (visi jie ten matyt taip apmokyti - kalba mandagiai ir tam tikros frazės eina "robotu"). Tas kitas tipas - Jurijus Radovičius "Filming of Agents" labai panašus į saugumo darbuotoją ir nuotraukoje pridėtą Janeliūną.

Manau, 15min.lt jau seniai dirba keli VSD agentai, tokie kaip Janeliūnas ir Petkunskas ar tai Petkauskas.

Tas kitas tipas, iš pirmo žvilgsnio pasirodė nesveikas, kurį visur visi persekioja be aiškios priežasites. Nesisako kas blogai, kas jį dėl ko seka. Bet šiandien aš supratau kad ko gero tai mokykklinė medžiaga agentams, pridėta viešai, tam kad jeigu nutekėtų į viešumą, atrodytų psichinio ligonio kliedesiai ir diagnozė jam jau aiški. Visi visur seka, ir nežinia kodėl. Jis to net nesiaiškina.

Tai parodo kad tai yra mokyklinė medžiaga VSD agentams, išplečiant jų tarnybines žinias dviem užsienio kalbomis. Keli zuikiai iškart, vienu šūviu.

Tokia mano nuomonė.

VSD slapyvardis Archyvar
(pažįstu ir daugiau tokių: Vikingą ir Fanatiką)