Sąjungos „Vardan šeimos“ deklaracija „Dėl gender ir „LGBT“ ideologijos sustabdymo“

Autorius: Sąjungos „Vardan šeimos“ pirmininkė E. Morkūnienė Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2020-03-12 11:49:00, skaitė 741, komentavo 3

Sąjungos „Vardan šeimos“ deklaracija „Dėl gender ir „LGBT“ ideologijos sustabdymo“

Dėl „LGBT“ organizacijų ideologinio karo rėmuose skatinamos ir vykdomos agresyvios homoseksualinės propagandos, keliančios grėsmę mūsų pagrindiniams visuomeninio ir tautinio gyvenimo principams ir vertybėms, Sąjunga „Vardan šeimos“ priima deklaraciją:

LIETUVA  be gender ir „LGBT“ ideologijos

 Gindami vaikus, jaunimą, šeimas ir Lietuvos mokyklas nuo seksualinio tvirkinimo ir indoktrinavimo, sukeliančio daugybę patologijų, jau esančių vakarų šalyse, tokių kaip pornografijos pripažinimas, abortai, seksualiniai nusikaltimai, šeimos krizė bei daugybė kitų, deklaruojame mūsų požiūrį ir pasiryžimą sustabdyti homoseksualinį terorą ir visuomeninio gyvenimo seksualizavimą. Neleisime kraštutinių mažumų bendruomenėms mums brukti importuojamos iš vakarų gender ir „LGBT” ideologijos, kuri yra svetima mūsų ilgaamžei tradicijai, vertybėms ir Dekalogu bei pagarba žmogaus orumui pagrįstai krikščioniškajai moralei. Norime ginti teisę auklėti vaikus ir jaunimą pagal Tėvų įsitikinimus. Todėl Sąjunga „Vardan šeimos“ prieštarauja:

1. LGBT bendruomenių ir jų auklėtojų bei politinio korektiškumo pareigūnų vykdomam homoseksualizmo ir seksualinio auklėjimo skatinimui mokyklose, išreikštam vadinamojoje LGBT diskriminavimo sąvokoje. Laikome jį kenksmingu ir pavojingu ne tik Lietuvos mokykloms ir šeimoms, bet ir visai visuomeninio gyvenimo erdvei bei mūsų tautos ateičiai.

2. Ankstyvam seksualizavimui mokyklose remiantis Pasaulinės sveikatos organizacijos (WHO) standartais. Ginsime mūsų mokyklų mokinius, rūpindamiesi, kad tėvai, padedant auklėtojams, galėtų atsakingai perduoti žinias apie žmonių meilę.

3. Spaudimui dėl vadinamojo kultūrinio ir politinio korektiškumo taikymo (homoseksualinės propagandos) įvairiose visuomeninio, politinio ir ekonominio gyvenimo srityse. Remsime mokytojus, valstybės ir savivaldybių tarnautojus, verslininkus ir kitų profesijų atstovus kovoje su ideologiniu spaudimu ir homoseksualiniu teroru.

4. „LGBT” aktyvistų, kurie, prisidengdami kilniais laisvės, tolerancijos, nediskriminavimo, smurto ir vadinamosios neapykantos kalbos prevencijos šūkiais, bruka programas ir ideologiją, tvirkinančią vaikus, jaunimą ir suaugusius, vedančias prie visiško moralinių normų nuosmukio ir natūralaus, sveiko šeimos, mokyklos ir visuomenės modelio sunaikinimo, taikomiems metodams ir socialinei techninei praktikai.

Deklaruojame, kad:

 Sąjunga „Vardan šeimos“ gins mūsų tautinius principus, pagrįstus ištikimybe tautinėms ir valstybinėms tradicijoms, prisirišimu prie krikščioniškųjų vertybių ir laisvės idealų. Raginsime visas Lietuvos visuomenines organizacijas, politines partijas kurioms rūpi Lietuvos ,kaip valstybės ateitis prisidėti prie deklaracijos tikslų įgyvendinimo. Darysime tai didžiuodamiesi mūsų  tautos 1000 metų istorija, kurios šaltinis – Lietuvos  Krikšto aktas, daugybės kartų lietuvių  pasiaukojimas kuriant kultūrinę ir tautinę tapatybę, nepriklausomybės siekimo veiksmais. 

 Raginame Prezidentą, vyriausybę, parlamentą ir savivaldybes:

 1. Ryžtingai ginti Lietuvos šeimų teises bei Lietuvos Respublikos Konstitucijoje nustatytą teisinę ir visuomeninę tvarką. Imtis darbų, siekiančių sustiprinti teisinę šeimos, kurią sudaro: Mama, Tėtis ir Vaikas, modelio apsaugą bei imtis ryžtingų veiksmų, stabdančių homoseksualinių bendruomenių reikalavimus sutapatinti jų santykius su normalia šeima.

2. Riboti ideologinio pobūdžio organizacijų, veikiančių prieš Lietuvos tautinius interesus ir diegiančių Lietuvos švietime, žiniasklaidoje ir viešajame gyvenime kenksmingus sprendimus, tvirkinančius vaikus ir jaunimą, įtaką.

3. Kontroliuoti homoseksualinio pobūdžio organizacijų finansavimo šaltinius ir būdus bei sistemingai riboti jų įtaką demoralizavimui, o ypač jauniausiai kartai.

4. Imtis veiksmų ir vykdyti programas, informuojančias visuomenę, o ypač tėvus ir mokytojus, apie pavojų, susijusį su aplaidžiu seksualiniu ir nediskriminuojančiu auklėjimu, tos pačios lyties partnerysčių skatinimu ir leidimu tos pačios lyties poroms įsivaikinti vaikus.

 Kviečiame politinių partijų, visuomeninių organizacijų, verslo subjektų, švietimo įstaigų atstovus, ir visus Lietuvos Respublikos piliečius pritarti ir palaikyti šią deklaraciją.

Sąjunga „Vardan šeimos“
pirmininkė Edita Morkūnienė