Popiežius Pranciškus gyvai su minia nebesimels

Autorius: Padre Šaltinis: https://www.delfi.lt/news/dail... 2020-03-07 15:34:00, skaitė 555, komentavo 2

Popiežius Pranciškus gyvai su minia nebesimels

Vatikanas šeštadienį pranešė, jog popiežius Pranciškus sekmadienį nesakys „Viešpaties angelo“ maldos per langą kreipdamasis į susirinkusiuosius Šv. Petro aikštėje, o malda bus tiesiogiai transliuojama internetu Vatikano portale.

„Malda bus tiesiogiai transliuojama internetu „Vatican News“ portale ir bus rodoma ekranuose Šv. Petro aikštėje“, – nurodė Vatikanas. Vatikanas yra pažadėjęs peržiūrėti 83 metų pontifiko tvarkaraštį, kad būtų „išvengta naujojo viruso plitimo“. Argentinoje gimęs popiežius jau daugiau nei savaitę negaluoja dėl peršalimo. Prieš savaitę pontifiką per maldą ištiko du kosulio priepuoliai. Vatikanas skelbia, jog malda bus įrašyta bibliotekoje, esančioje Apaštalų rūmuose prie Šv. Petro aikštės. Šiuo metu didžiąją dalį savo laiko popiežius leidžia Šv. Mortos svečių namuose atskiroje Vatikano dalyje.

MATO 24 evangelija 15“Todėl, kai pamatysite per pranašą Danielių paskelbtą naikinimo bjaurastį, stovinčią šventoje vietoje (kas skaito, teišmano), 16.tada, kas bus Judėjoje, tebėga į kalnus, 17.kas ant stogo, tenelipa žemėn pasiimti ko nors iš savo namų, 18.o kas laukuose, tenegrįžta pasiimti apsiausto. 19.Vargas nėščioms ir žindančioms tomis dienomis! 20.Bet melskitės, kad jums netektų bėgti žiemą ar per sabatą. 21.Tuomet bus didelis suspaudimas, kokio nėra buvę nuo pasaulio pradžios iki dabar ir kokio daugiau nebebus.Mato 24