Pederastai ir kiti iškrypėliai muša pavojaus varpais: trečdalis Lenkijos pasiskelbė laisva nuo pederastų propagandos zona

Autorius: Propartia.lt Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2020-03-02 09:30:00, skaitė 871, komentavo 4

Pederastai ir kiti iškrypėliai muša pavojaus varpais: trečdalis Lenkijos pasiskelbė laisva nuo pederastų propagandos zona

Pederastų ir kitų iškrypėlių naujienų puslapis pinknews.co.uk pranešė, kad jau trečdalis Lenkijos yra pasiskelbusi teritorija „Be pederastų ir kitų iškrypėlių“.

Šioje „laisvoje nuo pederastų ir kitų iškrypėlių propagandos“ zonoje vietos savivaldybės yra raštiškai įsipareigojusios susilaikyti nuo veiksmų, kurie naujakalbėje įvardijami kaip „skatinantys toleranciją ir lygias teises“, be to, atsisako remti pederastų ir kitų iškrypėlių propagandą skleidžiančias nevyriausybines organizacijas.

Tokių savivaldybių šiuo metu yra kone 100. Pederastų ir kitų iškrypėlių propagandistų sudarytas žemėlapis, pavadintas „Neapykantos atlasu“, atskleidžia šio judėjimo Lenkijoje mastą – jau dabar jis apima didesnį plotą nei visa Vengrija.

Beje, gruodžio mėnesį Europos Parlamento priimta rezoliucija skambiu pavadinimu: „Dėl diskriminavimo ir neapykantos kalbos prieš pederastus ir kitus iškrypėlius, o taip pat dėl nuo pederastų ir kitų iškrypėlių laisvų zonų kūrimo“ („Public discrimination and hate speech against LGBT people, including LGBT free zones“), griežtai pasmerkusi laisvų nuo pederastų ir kitų iškrypėlių propagandos zonų skelbimą, šį judėjimą tik paskatino.

Europos Parlamento nariai kalbėjo apie rezoliuciją kaip priemonę kovoje su Lenkijoje vykstančiais procesais prieš pederastų ir kitų iškrypėlių gaujas, tarp kurių minimi „dažnėjanti išrinktųjų politikų bei žiniasklaidos neapykantos kalba, taip pat draudimai ir išpuoliai prieš Pederadus ir iniciatyvas, tokias kaip „vaivorykštiniai penktadieniai“.

Parlamentarai kvietė Lenkiją „ryžtingai pasmerkti“ pederastų ir kitų iškrypėlių „diskriminaciją“ ir atšaukti rezoliucijas, „žeidžiančias“ pederastų ir kitų iškrypėlių privilegijas bei nurodė Europos Komisijai užtikrinti, kad Europos Sąjungos fondai nebūtų „naudojami dikskriminaciniais tikslais.“

Šis įspėjimas valdančiosios partijos „Teisė ir Teisingumas“, kuri, kaip teigiama pranešime, yra „didžiąja dalimi atsakinga už padidėjusį visuomenės nepasitenkinimą pederastų ir kitų iškrypėlių klausimu“, praėjo nepastebėtas.

Parengta pagal užsienio portalų informaciją