Jurga Lago. Laukiu naujos mados - kai eiti į protestus ant Lietuvos bus madinga!

Autorius: Jurga Lago Šaltinis: https://www.facebook.com/jurga... 2018-11-22 23:27:13, skaitė 341, komentavo 3

Jurga Lago. Laukiu naujos mados - kai eiti į protestus ant Lietuvos bus madinga!

“Eičiau aš į tą protestą, bet neisiu, nes be ryšio atrodysiu. Ką ten rengtis? Nu ir biški tingiu ir kažkaip nepatogu, reikia pas sesę nuvažiuoti, vaikams nupirkti kažkokį ten žaidimą, vyras išvis neturi laiko, baik tu”, - sako mano pažįstama.

Ta sėdėjimo ant sofų mada. Tas apsimetinėjimas gražiais, fainais ir laimingais! Tas savo fainumo ir laimingumo demonstavimas! Ta mada būti “ne prie ko”! Kas mumis tiki, jei jau visi žinom, kad: “aš žinau, kad tu žinai, kad aš žinau”, kad visi gyvenam, surišti vieno likimo ir realiai esam... slunkiai.

Laukiu naujos mados - kai eiti į protestus ant Lietuvos bus madinga. Kai mūsų žvaigždės bus su nuomone, kai nebijosim, kai taps nebemadinga”aš pažiūrėsiu iš krūmų” ir būsiu nei už, nei prieš!

Jeigu mums visada galvoje degs raudonas šviesoforas, tai jau bus ne koks chroniškas užsilikęs komunizmas, o kita liga - impotencija gyventi. Taip ir prastovėsim prie perėjos visą savo gyvenimą, nes “visi protingi ir kilmingi”.

Nors - kiek gyvenime mačiau svarbių, ypatingų, daug pasiekusių ir net kilmingų žmonių, visi buvo... paprasti. Ir nė vienam jų nekiltų klausimas “ką rengtis” einant į protestą! Garbės žodis! 
Mūsų lietuviškas susikaustymas, noras “atrodyti”, o ne BŪTI tampa kenksmingas sveikatai, o jeigu ką - man į pm ir atsiųsiu instrukciją about fashion.

P.S. Protestas prieš vaikų atiminėjimą šį sekmadienį, 13.00. Tingėti gėda. Bijoti irgi. Visaip kniaukti - a la “įstatymas geras, vykdytojai kalti” = negyventi Lietuvoje ir nesuvokti, kas vyksta.