Peticija dėl iškrypėlių propagandos ir eitynių Vilniuje uždraudimo: "Tie žmonės, kurie iš kitų reikalauja tolerancijos, patys yra visiškai netolerantiški"

Autorius: Andrius Balsevičius Šaltinis: https://www.facebook.com/notes... 2018-11-22 21:18:33, skaitė 476, komentavo 0

Peticija dėl iškrypėlių propagandos ir eitynių Vilniuje uždraudimo:

Mieli FB draugai ir artimieji! Jei kas nors sekate Pro Patria tinklapį arba FB, turbūt žinote, kad ne taip seniai jie rašė apie tai, kad šalyje vyksta pilietinė kampanija dėl gėjų eitynių (o tuo pačiu ir homoseksualaus gyvenimo būdo propagavimo) Vilniuje uždraudimo. Nuorodą į straipsnį palieku čia, kad vėliau galėtumėte ją lengvai rasti.

Norėčiau ne diskutuoti apie tai, ar ir kodėl reikia leisti/drausti LGBT ideologijos sklaidą, bet atkreipti dėmesį į tai, kas vyksta toliau už mus vadinama „tolerancijos” kryptimi pažengusiose šalyse. Jei jūsų tai nešokiruos, tada ką gi, tai jūsų reikalas - tokią ateitį mes kursime ir paliksime savo vaikams. Jei šokiruos, tada kviečiu nelikti abejingiems - pirmiausiai dalintis šiuo įrašu ir pasirašyti peticiją, bei paraginti tai padaryti savo pažįstamus. Kviečiu todėl, kad LGBT sukurtoje ateityje aš gyventi tikrai nenorėčiau.

Teko darbe šiuo klausimu diskutuoti su kolegomis, ir manau, kad dauguma žmonių mažai domisi šia tema ir pirmiausiai įsivaizduoja LGBT kaip nuolat skriaudžiamus asmenis, todėl natūraliai kyla užuojauta ir noras juos ginti, bei linkstama per daug nesigilinti į visą šitą reikalą (o kur dar žymių Lietuvos žmonių prisipažinimai ir palaikymas) ir tiesiog pritarti LGBT prašymams/reikalavimams. Be to, visa tai palaikoma dar ir politiniame lygmenyje.

Jei reziumuočiau viską, ką išdėstysiu žemiau, tai esmė būtų labai paprasta - tie žmonės, kurie iš kitų reikalauja tolerancijos, patys yra visiškai netolerantiški ir tiesiogine prasme siekia sugriauti savo oponentų gyvenimus, o kartais ir sunaikinti juos fiziškai. Tolerancija pagal apibrėžimą yra „pakantumas priešingai nuomonei”, tačiau LGBT judėjimas žodžiui „tolerancija” suteikia visiškai kitą prasmę - tai turi būti besąlygiškas pritarimas jų nuomonei. Būtent - besąlygiškas. Prisidengdami žmogaus teisių gynimu jie pirmiausiai pasiekia to, kad būtų pakeisti teisės aktai, kad jie pripažintų homoseksualius santykius normaliais ir gerbtinais, o tada jau reikalo imasi valstybės teisinė sistema ir bet kas, pasisakantis prieš LGBT ideologiją, kitaip sakant - turintis priešingą nuomonę, yra baudžiamas pagal įstatymą. Jokia tolerancija kitaminčiams net nekvepia.

Iki XX a. vidurio kalbant apie homoseksualius asmenis vyraudavo paniekinantis požiūris - pasišlykštėjimą keldavo patys lytiniai santykiai, kurį daugelis priimdavo kaip amoralų, nenatūralų ir pasišlykštėtiną. Bėgant metams visuomenės požiūris keitėsi, tačiau tai neįvyko savaime. Visa tai prasidėjo JAV ir šiuo metu JAV bei Kanada stipriausiai jaučia LGBT ideologijos sklaidos pasekmes. Kaip tai prasidėjo lietuviškai galite skaityti čia, angliškai - čia. Kaip matote, angliška versija yra GayHomeland puslapyje, viskas vieša, niekas neslepiama - ir su kokiu detalumu aprašomi ciniški manipuliavimo visuomene mechanizmai. To turėtų pavydėti geriausi profesionalūs propagandistai ir smegenų plovėjai. Tuo labiau, kad akivaizdu, jog dauguma tikslų - bent jau JAV ir Kanadoje - yra pasiekti.

Žemiau pateikiu tik kelias surinktas nuorodas - patikėkite, jog tai - tik lašas jūroje. Daugiau informacijos rasite www.propatria.lt ir www.laisvavisuomene.lt arba žemiau esančiuose angliškuose resursuose. Galbūt netikrinsite visų nuorodų, tačiau perskaitykite bent santraukas.

LGBT aktyviai remia socialinės lyties ideologiją - „gender identity”, kai asmuo gali tapatinti save su priešinga lytimi, nors netgi jo biologinė lytis gali išlikti nepakitusi. Socialinės lyties ideologija, kurią ir Lietuvai bandoma įbrukti per Stambulo konvenciją, sąlygoja visą eilę reiškinių, tokių, kaip:

Užbaigsiu tuo, kad nėra mokslinių duomenų, kad homoseksualumas yra įgimtas.

Aš esu prieš LGBT ideologiją ir pasirašiau šią peticiją. Pasirašykite ir Jūs.