Ketinama pasirašyti skandalingą JT Globalios migracijos sutartį Lietuva vėl nori užlipti ant grėblio? O bus dar Stambulo ir kitokios konvencijos

Autorius: Blogeris Zeppelinus Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2018-11-19 17:43:14, skaitė 517, komentavo 1

Ketinama pasirašyti skandalingą JT Globalios migracijos sutartį Lietuva vėl nori užlipti ant grėblio? O bus dar Stambulo ir kitokios konvencijos

Iš kur ta kvaila lietuviška mada pulti pasirašinėti po įsipareigojimais net neperskaičius ir neišsiaiškinus, kas iš jų seka?

Nors vieną kartą paimtu pavyzdį iš Estijos. Jeigu jau JAV, Austrija, Vengrija, Lenkija, Kroatija, Čekija, Australija ir kt. šalys mums ne autoritetai.

Štai žiūrėkite, kaip elgiasi save gerbiančios šalys:

"..Estija paskelbė, kad nepasirašys Jungtinių Tautų „Pasaulinės saugios, tvarios ir reguliarios migracijos“ sutarties.

Šiuo sprendimu ji prisijungė prie Jungtinių Amerikos Valstijų, Austrijos, Australijos, Kroatijos, Vengrijos, Lenkijos, Bulgarijos ir Čekijos – valstybių, kurios jau atsisakė ar planuoja atsisakyti pasirašyti šią sutartį dėl jos keliamos grėsmės šalies suverenumui ir sienų kontrolei.

Estijos premjero teigimu, dabar galiojantys imigracijos srities Estijos įstatymai yra geri ir nereikalingi keisti

Sutartis numato 23 tikslus, kurių dauguma įpareigoja šalis sudaryti kuo patogesnes sąlygas tarptautinei migracijai, o migrantams jų atvykimo šalyse užtikrinti tas pačias teises ir viešąsias paslaugas kaip ir jų piliečiams.

Sutartis taip pat įtvirtina multikultūralizmo principus, pagal kuriuos priimančios šalys turi vienodai gerbti savo ir migrantų kultūrines ir socialines normas, papročius, nepriklausomai nuo jų skirtumų ir nesuderinamumo su šalyje galiojančia tvarka."

Šaltiniai ir nuorodos:

Estija nepasirašys globalaus JT migracijos pakto
http://www.propatria.lt/…/estija-atsisake-pasirasyti-jt.html